Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

joi, 12 februarie 2009

Eurovision 2009 Germania: Alex swings Oscar sings - Miss kiss kiss bang

Piesa: Miss kiss kiss bang
Interpret: Alex C. feat. Oscar Loya
Limba: Engleza
Traducere: Domnisoara sarut sarut bang



Germania trimite anul acesta la Eurovision o piesa interpretata de americanul Oscar Loya impreuna cu celebrul DJ german Alex C. (castigatorul Eurodance 2008).
Piesa este foarte buna, insa nu cred ca va fi inteleasa de europeni si din pacate Oscar va pati acelasi lucru ca Roger Cicero. Nu stiu in ce gen se incadreaza aceasta piesa. Cumva jazz-dance? Adica o piesa dance cu influente jazz?

Participa direct in finala
Predictiile mele:
Semifinala: nu participa
Finala: locurile 16-20
E mai buna ca piesa Romaniei? Da

2 comentarii:

  1. PRAF!!! Rar mi-a fost dat sa aud melodie mai penibila la Eurovision!! Trimitand asa ceva la Moscova nemtii isi bat joc de tara lor, mare minune daca face mai mult de 20 de puncte in finala. Acum inteleg de ce au trimis un american, in Germania era imposibil sa gaseasca un papitoi dispus sa se injoseasca in asa hal incat sa polueze fonic atmosfera intr-un mod atat de abuziv. Pe langa rahatul asta cu ochi cu piesa lui de 0,0001 bani Elfimov pare ca Pavarotti pe langa Fernando de la Caransebes, iar pe langa refrenul ala cu " Miss kiss kiss bang", "The balkan girls like to party like nobody, like nobody" pare creatie shakespeariana.

    RăspundețiȘtergere
  2. mel este mult mai bunba ca cea a romaniei mult mai buna

    RăspundețiȘtergere