Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

luni, 9 iunie 2008

Oana si Alexandra de la Megastar, backing vocals pentru Marius Nedelcu

Finalistele Megastar Oana Puscatu si Alexandra Craescu vor colabora ca backing vocals cu Marius Nedelcu , fost component al trupei Akcent, conform site-ului megastar.primatv.ro.

,,Ne-am intalnit din intamplare cu Marius, iar el se gandea la acest proiect, pentru care avea nevoie de doua fete. A fost foarte dragut, ne-a propus o colaborare si am fost incantata, asa ca am acceptat"`, a declarat Oana.

Dupa ce s-a despartit de trupa Akcent, Marius Nedelcu a semnat un contract cu casa de discuri MediaPro Music, cu care lucreaza la cel dintai album solo. El are deja gata un prim single, care se numeste ,,Rain".

Discul urmeaza a iesi pe piata in luna iulie, conform MediaPro Music.

Odata cu lansarea LP-ului va incepe si colaborarea propriu-zisa intre Marius Nedelcu si finalistele Megastar, Oana si Alexandra.

,,Proiectul cu Marius este in desfasurare! Ne-am intalnit de cateva ori si am discutat unele lucruri legate de derularea activitatii noastre, de ceea ce vom face in aceasta vara. Lansarea CD-ului va reprezenta totodata si inceperea activitatii noastre propriu-zise, a mea si a Oanei, alaturi de el. Sunt convinsa ca va fi o colaborare frumoasa si toti vom avea succes.", a declarat Alexandra.