Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

luni, 27 iulie 2009

Primul single Dalma: Lovely nerd

Iata ca Dalma si-a ales primul single din cariera ei. Piesa la care ea va filma primul videoclip se numeste ,,Lovely nerd" si este compusa de Marius Moga. Fimarile videoclipului vor avea loc la pe 29 si 30 Iulie la hotelul Vega din Mamaia. In videoclip va aparea si Marius Moga. Mie mi-e frica ca Dalma sa nu faca aceasi greseala care a facut-o Catalin cand a ales sa filmeze clip la ,,Veronica demonica". Eu imi doream orice piesa, nummai asta nu. Acum sa vedem ce iese. Ce credeti? Va deveni hit?



P.S.: Urmeaza o pauza de o saptamana, pentru ca in noaptea asta plec in tara lui Sakis Rouvas.

Videoclip: Keo - Falling high (DJ Andi remix)

Iata ca lui Keo placut foarte mult remixul facut de DJ Andi la piesa ,,Falling high", incat s-a decis sa filmeze inca un videoclip, special pentru remix, altul decat cel original. In videoclip apare o fata bruneta care se urca in metrou la statia Eroilor, apare si DJ Andi conducand o masina.

Videoclip: connect-r - Burning love

A aparut si videoclipul piesei care, probabil, este hitul verii 2009. Nu pot sa spun despre videoclip decat este unul dintre cele mai bune videoclipuri romanesti facute vreodata. E in genul videoclipurilor care le aveau Sistem la inceput. Este la fel de bun ca videoclipurile lui Lili Sandu. In videoclip apare si Diana, logodnica lui connect-r.