Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

joi, 26 martie 2009

E scris in stele undeva sa te iubesc pe tine

,,Fara ochii tai eu nu as rezista
E scris in stele undeva sa te iubesc pe tine"

Asta am fredonat toata ziua azi. Azi noapte m-am culcat pe la 1 si desi aveam un curs azi la 10:30, nu am pus ceasul sa sune, dar prin minune la 8 nu mai aveam somn si m-am gandit sa ma duc, totusi la facultate, desi ma omoara drumul (un autobuz + 3 metrouri + 1 km pe jos).
Cum am ajuns in statie a venit autobuzul, mare noroc am avut ca vine cam greu.... Si cum m-am urcat in autobuz, la radio se difuza piesa ,,Coji de portocale" a lui Cristi Nistor si Simona Nae, si astfel versurile de mai sus mi-au ramas in minte.
Am coborat la metrou la Brancoveanu fredonand versurile, pana la Unirii nicio problema. Urmeaza sa schimb metroul si urasc aglomeratia din pasaj. Am noroc insa si cobor chiar langa scari, o iau la fuga pe scari si ajuns in pasaj... surpriza! Liber! Gloata era in spate, asa ca am luat-o la fuga prin pasaj fredonand aceleasi versuri si am prins si metroul celalalt. La Eroilor, am asteptat ca de obicei un metrou amarat (IVA) si surprinzator la 10 eram in statia Politehnica. De obicei de acasa pana la Politehnica faceam o ora, acum doar 45 de minute. De aici am parcurs 1 km prin parcul Politehnicii in 10 minute. La intoarcere a fost cam la fel.
Si iata cum printr-o singura melodie drumul nu mi s-a mai parut mohorat deloc si chiar mi-a plactut.
Maine sunt liber asa ca sunt curios cu ce melodie ma trezesc.
Luati acest articol ca pe un remember al piesei respective.

Videoclip: Holograf - Primavara incepe cu tine

A aparut videoclipul trupei Holograf pentru noul single care se numeste ,,Primavara incepe cu tine".
Piesa imi place foarte mult, fiind foarte romantica, iar videoclipul, desi simplu, acele balonase de sapun il fac haios si interesant.