Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

joi, 19 februarie 2009

Eurovision 2009 Georgia: Stefane & 3G - We don't wanna put in

Piesa: We don't wanna put in
Muzica: Stefane Mgebrishlivi
Text: Bibi Kavachadze
Interpret: Stefane & 3G
Limba: Engleza
Traducere: Nu vrem sa punem

Piesa care va reprezenta Georgia anul acesta la Eurovision a starnit un mare scandal din partea Rusiei. Motivul? Unul stupid. Nerostit corect titlul piesei suna ,,We don't want Putin" (Nu-l vrem pe Putin).
Despre piesa nu pot sa spun decat ca este banala.

Semifinala in care participa: 1
Predictiile mele:
Semifinala: locurile 14-18
Finala: nu se califica
E mai buna ca piesa Romaniei? Nu

Eurovision 2009 Grecia: Sakis Rouvas - This is our night

Piesa: This is our night
Muzica: Dimitris Kontopoulos
Text: Craig Portelis, Cameron Giles-Webb
Interpret: Sakis Rouvas
Limba: Engleza
Traducere: Aceasta este noaptea noastra



In sfasrsit s-a intamplat! Din vara trecuta de cand ERT a anuntat ca Sakis Rouvas va reprezenta Grecia la Eurovision, toti asteptam piesa cu sufletul la gura.
Extraordinara piesa! Sa nu va aud acum ca e plagiata dupa piesa Stop a lui Catalin. Desi refrenurile sunt identice ca partitura, totul este o simpla coincidenta. Ambele piese au fost compuse in decembrie si niciun compozitor nu stia de existenta celeilalte piese, deci e doar o telepatie intre Dimitris Kontopoulos si Eduard Carcota.
Sakis Rouvas a mai reprezentat Grecia la Eurovision 2004, unde a ocupat locul 3 cu Shake it. De asemenea el a fost co-prezentator la Eurovision Atena 2006.
Sakis vine sa-si ia revansa si cred ca va reusi. Va spun in proportie de 99 % (nu zic 100 % ca n-as mai avea ce comenta la celelalte piese) ca aceasta este piesa care va castiga Eurovision 2009. E o combinatie perfecta intre electro-pop si dance, cantata de un baiat cu voce buna. Eu o sa votez 100 % aceasta piesa, care este preferata mea pana acum.
Tin neaparat sa laud ERT pentru finala organizata. Parca ar fi fost marele show, cu Kalomoira, Christina Metaxa, Hadise, Jade, Andrea Demirovic, Petr Elfimov si Chiara. Ce pacat ca Elena a refuzat invitatia de a canta acolo.

Semifinala in care participa: 2
Predictiile mele:
Semifinala: locurile 1-2
Finala: calificata 100 %; locurile 1-2; posibila castigatoare
E mai buna ca piesa Romaniei? Da