Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

sâmbătă, 17 mai 2008

Heiniken Music Thirst


La Heiniken Music Thirst eu sustin Konstantin & The Angel - I love techno.

Band Members: Radu Constantin Cernautan & Angel Rusu
Duo-ul de DJ a luat fiinta la inceputul anului 2008, bazandu-se pe o mai veche colaborare a celor doi DJ si producatori.

Radu este mai cunoscut publicului larg ca fiind si membru al trupei Crush & Alexandra Ungureanu. El a fost implicat de mai bine de 10 ani in diverse proiecte muzicale la care a fost producator si interpret, insa de cativa ani s-a dedicat proiectului Crush, care, alaturi de Alexandra Ungureanu, a reusit sa se impuna pe scena dance din Romania, avand sute de concerte la activ.
In paralel, Radu a performat si ca DJ, sub numele de Konstantin, la diferite petreceri de club.

Angel (DJ Blanilla) este DJ de aproape un deceniu iar in ultimii ani a produs diverse trackuri pe segmentul electro, breakbeat, chillout si drum and bass. Este dublu finalist la cea mai importanta competitie de DJ si producatori din Romania, Heineken Music Thirst, unde a avut ocazia sa imparta scena cu nume ca Tiesto, Groove Armada, 2 Many DJs, Soulwax sau Lemon 8. A mixat la festivalul Student Parade in 2007 unde alaturi de Jasc, Raoul Russu si Vali Barbulescu a facut warm up-ul pentru Tom Novy. Impreuna, Konstantin & The Angel isi propun sa aduca un concept nou pentru DJ-ingul din Romania, de mixing live, back to back, pregatind niste seturi cu multe elemente surpriza, care vor face pana si din cel mai plictisit public, un mare party animal.



KONSTANTIN & THE ANGEL- I love techno

Propunerile mele pentru Romanian Top Hits




1. BEST HIT:

Crush & Alexandra Ungureanu - Hello



2.BEST BOYS HIT:

Catalin - Vrei nu vrei (esti doar a mea)






3. BEST GIRLS HIT:

Anka - My baby (tell me why)



4. BEST FEATURING:

Marquess feat. Alexandra Ungureanu - You and not Tokyo



5. BEST BANDS HIT:

Crush & Alexandra Ungureanu - Hello



6. BEST ROCK:

Zero & Marius Moga - Come this way



7. BEST HIP-HOP:

Puya feat. Laura & Keo - Viata noua



8. BEST DJ HIT:

E.O.S. - I feel high




Alexandra Ungureanu despre...

Ceasuri:

,,Sunt accesoriile mele preferate. Pot oricand sa renunt la bratari sau coliere si sa pastrez doar ceasul la mana. Imi plac cele mari, barbatesti, avand curea metalica. Preferatul meu este un ceas argintiu de acest gen, de care nu ma dezlipesc de aproape un an."

Tricouri:

,,Sunt preferatele mele, in special cele de bumbac, lejere, colorate si cu imprimeuri vesele. Le accesorizez sau le combin cu veste barbatesti. Le port la jeans sau pantaloni de trening, zi de zi, dar si pe post de costumatie de scena. Am si cateva modele cu croieli inedite, asimetrice, cu spatele gol sau cu taieturi haioase."

Bijuterii:

,,Nu imi place sa port bijuterii pretioase, elegante, cu pietre sau incrustatii. Am o multime de accesorii insemnand bratari colorate, din plastic sau metal, brose haioase, bijuterii din argint, coliere cu pandantive mari din lemn sau plastic. Imi plac accesoriile reprezentand fructe sau animalute, sunt foarte haioase. Daca vreau sa am un look glam pun o tiara pe cap. Dar de cele mai multe ori, singurul accesoriu ramane ceasul barbatesc."

Jeans:

,,Slava Domnului ca s-au inventat! Sunt omniprezenti in garderoba mea si sunt o solutie salvatoare in multe momente in care nu sunt foarte inspirata. Ii combin cu tot felul de alte piese, de la tricouri si maiouri, pana la bluze cu paiete si rochite gen baby-doll, cu adidasi si tenisi, dar si cu ghete cu toc si platforme sau cizme cauciucate."

Rochii casual:

,,Am destule modele in garderoba mea, in general din cele cu volum. Imi plac croielile simple si culorile tari la genul acesta de piese. Le port cu colanti de bumbac, cu pantaloni stramti sau jeans."