Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

joi, 15 octombrie 2009

Battle of Songs 2009: Elena - I need an angel

Iata ca dupa ce a participat la Eurovision, Elena s-a inscris si la Battle of Songs cu piesa ,,I need an angel", compusa de tanara Diana Grigorescu. O puteti vota pe Elena aici!

Andreea Balan canta live!

Cred ca toata lumea stia ca Andreea Balan canta live. Asa ca videoclipul il fac cadou Ioanei Popescu, nu de alta, dar poate invata si ea sa cante live.

Videoclip: Radio Killer - Voila

Un nou priect in piata muzicala romaneasca, care, dupa parerea mea, e saturata de asemenea piese clubbing. Se zvoneste ca Radio Killer ar fi un proiect intre Marius Moga si Smiley sau intre Morandi si Smiley. Eu sunt 90 % sigur ca vocea de pe piesa apartine lui Smiley. Mie imi place o parrte din piesa, insa partea cu vocea aceea pitigaiata este stresanta.
Videoclipul a fost filmat la Sighisoara, in regia lui Iulian Moga, iar in videoclip apare apare actorul Cristi Iacob. El cunoscut publicului din Romania pentru rolurile din telenovelele ,,Regina" (Fabrizzio) si ,,Aniela" (doctorul Fleisberg). Idea videoclipului este simpla: apar oameni si dispar, iar personajul din videoclip este confu. Dupa cum remarca cineva este cam aceasi idee ca in videoclipul piesei ,,Sexy thing" a lui David Deejay & Dony.



[via]