Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

luni, 23 martie 2009

Eurovision 2009 stuff (part. 2)

1. Lucia Dumitrescu merge la Moscova:

Elena o va avea pe Lucia Dumitrescu ca backing vocal la Moscova. Lucia ar fi trebuit sa reprezinte Republica Moldova in 2006, insa TRM nu a lasat-o, preferand s-o trimita pe Natalia Gordienko la Atena. Eu cred ca au gresit, Lucia are o voce buna si n-ar fi falsat ca Natalia, dar avand in vedere ca si Arsenium a falsat cine stie ce iesea, in plus eu nu mi-o imaginez pe Lucia in costum de baie cum a fost Natalia. Puteti vedea prestatia Luciei pe piesa Loca aici.
Ce pot sa spun eu? Lucia are voce buna, insa parca nu se incadreaza in peisaj, nu arata ca o fata balcanica care petrece ,,like nobody, like nobody".

2. Videoclip: Hadise - Dum Tek Tek:

Iata ca a aparut si mult asteptatul videoclip al Turciei. Mie nu-mi place. Mi se pare cam trashy. Hadise vrea sa arate ca e pitipoanca sau ce?
Piesa asta candva a fost favorita mea, dar deja mi-a ajuns pana la gat mediatizarea asta excesiva. Cred ca pana in mai o sa ma satur de ea.



3. Ucraina isi schimba videoclipul:

Va spuneam aici ca Ucraina are cel mai scump videoclip de la Eurovision 2009. Acesta insa va fi schimbat, deoarce Svetlanei i-a trecut prin cap sa introduca niste versuri anticriza, iar noul titlu al piesei este ,,Anti-crisis girl".
Refrenul ,,Baby, baby, you’re so fine, Be my, be my Valentine" a fost inlocuit cu ,,Baby, I can save your world! I’m your anti-crisis girl". Mie mi se pare un moft si ma intreb cum isi permite fata asta sa arunce cu banii pe fereastra pentru un videoclip care nu va mai fi folosit.

4. Regina & Elena Risteska - Ljubav nije za nas:

Aceasta piesa nu prea are legatura cu Eurovision 2009, dar are legatura cu Eurovisionul. M-am trezit azi fredonand refrenul acestei piese si nu stiam de unde s-o iau. Apoi mi-am adus aminte ca am ascultat-o si in Selectia Nationala din Fosta Republica Iugoslava a Macedoniei, dar si in show-ul de prezentare a piesei din Bosnia & Herzegovina.
Piesa este cantata de Regina (trupa care va reprezenta Bosnia & Herzegovina la Eurovision 2009) in colaborare cu Elena Risteska (locul 12 pentru Fosta Republica Iugoslava a Macedoniei la Eurovision 2006). Elena a fost favorita mea nr. 1-2 in 2006, iar Regina sunt favoritii mei nr. 3 la Eurovision 2009 si au scos o piesa superba impreuna.