Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

luni, 12 octombrie 2009

Votati Inna la Best European Act!



Inna a castigat ,,Best Romanian Act" la EMA 2009 si s-a calificat pentru Best European Act.
Competitia este puternica: Agnes (Suedia), Deep Insight (Finlanda), Dima Bilan (Rusia), Doda (Polonia), Helena Paparizou (Grecia), Green Grey (Ucraina), maNga (Turcia), Medina (Danemarca), Pixie Lott (Marea Britanie) si Silbermond (Germania).
Iata si un TOP 5 cu preferintele mele:

1. Inna (Romania):



2. Helena Paparizou (Grecia):



3. Medina (Danemarca):



4. Dima Bilan (Rusia):



5. Pixie Lott (Marea Britanie):



O puteti vota pe Inna aici!

Melodia deceniului la Eurovision: Is it true?

S-a incheiat, in sfarsit, votarea pentru cea mai buna piesa a deceniului de la Eurovision. Piesa castigatoare vine din Islanda. Piesa a ocupat locul 2 la Eurovision 2009, datorita prestatiei vocale exceptionala a Yohannei intr-o seara de Mai la Moscova. Eu nu stiu daca piesa merita victoria. Eu i-am acordat 5 puncte. Spun ca nu cred ca merita victoria, deoarece cred ca daca ar fi participat prin 2000 - 2004, poate nu ar mai fi fost atat de proaspata in memoria celor care au votat acum. Oricum, mie imi place totusi ca a castigat ea.



Pe locul 2 s-a clasat piesa Serbiei care a castigat Eurovision 2007, ins surpriza vine de pe locul 3 unde s-a clasat Estonia 2009. Eu nu inteleg cum o piesa care a ocupat locul 6 la Eurovision 2009 a putut sa termine pe locul 3 o competitie cu piese mult mai bune.





Elvetia, favorita mea, a ocupat locul 13, iar Romania locul 11.