Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

joi, 30 aprilie 2009

Marius Moga feat. Nevena - Zoom (Bad boys vs. Super girls)

O colaborare interesanta intre cel mai bun compozitor roman si cea mai buna voce din Bulgaria. Marius Moga nu mai are nevoie de nicio prezentare, iar despre Nevena v-am vorbit aici.
Interesant este ca in urma cu un an Nevena a facut un cover dupa o piesa compusa de Marius Moga si sunt curios daca se cunosc din aceasta cauza. Oricum imi place foartye mult aceasta piesa si abia astept videoclipul.



[via]

Videoclip: Smiley - Designed to love you / Am pierdut 10 puncte in semifinala Eurovision

1. Videoclip: Smiley - Designed to love you:

Smiley a lansat in urma cu o saptamana videoclipul piesei ,,Designed to love you". Acesta este al patrulea single de pe albumul In lipsa mea dupa In lipsa mea (feat. Uzzi), Preocupat cu gura ta si Am bani de dat (feat. Alex, Don Baxter & Marius Moga).
Videoclipul este regizat de Iulian Moga, iar in el apare si Laura Cosoi, iubita lui Smiley. Videoclipul a fost filmat in ,,Baneasa Shoping City" si are o idee interesanta. Smiley se trezeste inaintea Laurei si pleaca la Mall, in pijamale, lasandu-i acesteia niste indicii. Ajuns la Mall el se spala pe fata, citeste ziarul la o cafenea alaturi de un cuplu si apoi pregateste masa. Laura se trezeste, urmeaza indiciile si ajunge la Mall, unde cei doi se sarut si servesc micul dejun.



2. Am pierdut 10 puncte in semifinala Eurovision:

Datorita faptului ca TVE nu poate difuza prima semifinala Eurovision, avand Editie Speciala in data de 12 Mai, ei au trimis o cerere la EBU prin care cereau sa i se permita Spaniei sa voteze in a doua semifinala Eurovisio si nu in prima cum se decisese la tragerea la sorti din Ianuarie. EBU a aprobat aceasta cerere si astfel Spania va vota in a doua semifinala.
Aceasta decizie dezavantajeaza Romania care avea 10 puncte asigurate de la Spania, dar si Andorra (care astepta 12 puncte), Portugalia (care astepta 8 puncte), Armenia si Bulgaria. Ramane de vazut cu cine va vota Spania in a doua semifinala, Republica Moldova fiind una dintre candidatele principale la un punctaj maxim din partea ibericilor.