Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

luni, 16 iunie 2008

Mihai Traistariu va inregistra un duet cu Costel Busuioc

Invitat in editia de sambata, 14 iunie, a emisiunii ,,De Suflet" prezentata de Dana Rogoz, Mihai Traistariu a declarat in premiera la ProTv International ca are de gand sa inregistreze un duet cu Costel Busuioc, romanul care a uimit Spania in cadrul concursului ,,Hijos de Babel".

,,Am fost foarte impresionat de povestea lui pentru ca mi s-a parut ca avem multe in comun.

Amandoi ne-am lovit la inceput de neincrederea oamenilor din tara si am reusit sa obtinem succesul mai intai peste hotare.

M-am bucurat foarte mult cand am aflat de victoria lui Costel in Spania, efectiv am plans de bucurie", a declarat Mihai.

Colaborarea celor doi este abia in faza de inceput. Au decis ca vor canta impreuna o melodie din repertoriul international, Mihai va canta in elgleza, iar Costel in spaniola sau italiana.

Data la care va aparea pe piata acest produs nu este inca stabilita pentru ca, dupa cum a declarat artistul, mai sunt multe lucruri de pus la punct.

Mihai i-a mai povestit Danei ca a inceput inca de pe acum sa se pregateasca pentru editia din 2009 a Eurovisionului si sa lucreze la o piesa.

,,Anul acesta am primit propuneri din partea a 11 tari sa le reprezin in acest concurs.

Au fost compozitori care imi trimiteau CD-uri intregi pentru a-mi alege o piesa, dar nu am gasit nici una care sa mi potriveasca".

In 2006, Mihai Traistariu a obtinul locul 4 in finala concursului Eurovision cu piesa ,,Tornero", piesa care de altfel l-a facut cunoscut in toata lumea.