Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

marți, 13 mai 2008

Keo - Ploua cu lacrimi

Keo a filmat videoclip la piesa ,,Ploua cu lacrimi". Acesta este al patrulea single Keo de pe albumul ,,In ochii tai" dupa Dac-as putea sa zbor, In ochii tai si Dispari. Dupa ce in celelalte videoclipuri a lucrat cu Laura Cosoi, Cosmina Pasarin, Laura (Wassabi) si Bogdan Jianu, in acest videoclip vedeta este stirista de la Antena 1 - Crina Abrudan. Videoclipul este dragut, iar piesa este exact in stilul romantic cu care ne-a obisnuit Keo.

Anka a pierdut pe `Cineva` in noul videoclip

Anka Badiu a filmat un nou videoclip, care ilustreaza melodia Cineva. Aceasta este al treilea extras pe single de pe albumul ` Anka `, dupa Nopti de dor si My baby (tell me why). Filmarile pentru `Cineva` au avut loc luni (5 mai), conform forum.ancabadiu.com. Scenariul surprinde povestea unei fete care este abandonata de iubitul ei.
Materialul a fost filmat pe croma, in Format 3D, iar producerea si montajul clipului vor dura mai mult de o luna, conform Roton..
In concluzie vom putea vedea la tv noul clip Anka Badiu - `Cineva` - la inceputul lunii viitoare.



Anka-Cineva

Connect-r ne indeamna sa nu ne pierdem dragostea

Pentru ca filmarile de la ,,Cu un pas inainte" s-au terminat, Crina Semciuc are o noua oferta. Interpreta Oliviei a primit propunerea de a aparea in videoclipul lui connect-r, alaturi de Dragos Bucur. Piesa se numeste ,,Nu-ti pierde dragostea" si va aparea curand.

Moga Junior plagiaza?

Iulian Moga si-a dat oare seama cand a regizat videoclipul ,,Smiley - Preocupat cu gura ta" unde a mai vazut aceasta idee?
Va spun eu: Crush & Alexandra Ungureanu - Hello.

Crush & Alexandra Ungureanu - Hello:



Videoclipul acesta regizat in noiembrie de Mihnea Devries are o idee originala in Romania. Aceleasi personaje apar in ipostaze diferite. Radu, Sorin si Alexandra apar mai intai doctori, apoi oameni de afaceri si intr-un final punkeri.

Smiley - Peocupat cu gura ta:



In aprilie anul acesta Smiley a filmat al doilea clip de pe albumul sau de debut. Videoclipul este regizat de Iulian Moga, iar Smiley apare in diferite ipostaze: portar, taximetrist, politist, chelner, cersetor etc.

Ori Iulian Moga nu si-a dat seama, ori a luat-o pe urmele lu frate-sau?

La multi ani Radu!



Astazi este ziua bunului meu prieten Radu din trupa Crush asa ca vreau sa-i urez un sincer La multi ani, cat mai multe hituri, sa castige Heiniken Music Thirst si sa fie fericit alaturi de Cristina.
El e cel mai tare inginer de sunet (alaturi de Sorin) din cati exista si este o persoana exceptionala.

La multi ani Radu!