Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

vineri, 29 ianuarie 2010

Eurovision 2010 Romania: Piese participante (part. 3)

1. Razvan Krivach - Jackpott:

Multi spun ca aceasta piesa este foarte elaborata si ar primi multe puncte de la juriu. Mie mi se pare atat de elaborata, incat pot sa spun cu mana pe inima ca este ORIBILA.



2. Pasager - Running out of time:

Daca cea a lui Krivach este oribila, aceasta o depaseste. Nu-mi place rock-ul si faptul ca piesa aceasta s-a clasat pe 4 la juriu ma face sa cred ca a primit nota 10 de la Adi Despot.

Eurovision 2010 Romania: Piese participante (part. 2)

1. Alexandra Ungureanu - Crazy:

Dupa cuim stiti, imi place foarte mult Alexandra Ungureanu. Cand am auzit ca participa cu o piesa a lui Sandy Deac am crezut ca va fi ceva country, insa piesa este ok. Va fi o prezenta decenta in Finala. Doar atat insa!



2. Catalin - Around around:

O balada un pic powerfull, insa mult mai slaba decat ,,Stop". Ca si Alexandra, Catalin cred ca va trebui sa mai astepte un an.



3. Tina - Love is war:

Se vede ca este mana lui Keo. Imi place mai mult decat ,,Pleaca". Imi place foarte mult, insa nu cred ca ar prinde la Oslo. Succces Tina!



4. Zero - Lay me down:

O piesa foarte elaborata, in stilul celei de anul trecut. Daca Laur a mai evoluat din punct de vedere al prestatiei live, atunci,, aceasta piesa ar fi o solutie pentru Oslo.

Eurovision 2010 Romania: Anda Adam & connect-r - Surrender

Asteptata cu surle si trambite, piesa Andei Adam pare o dezamagire. Este, intradevar mult mai buna decat alte piese calificate, insa mult mai slaba decat a Lorei.