Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

sâmbătă, 16 mai 2009

Lucian-Crusher sustine Romania, Azerbaidjan si Grecia in finala Eurovision

In aceasta seara are loc finala Eurovision 2009. Romania va intra in concurs cu numarul 22 si speram sa nu fie ca mielul la taiere intre show-ul ucrainiencei si vocea lui Jade. Favoritele mele in aceasta seara sunt Azerbaidjan si Grecia pe care le voi si vota. Juriul a votat in aceasta dimineata piesele, iar in Romania juriul este format din: Luminita Anghel, Corina Despot, Andrei Tudor, Andrei Kerestley, Mihai Alexandru.
Iata pronosticul meu:

1. Marea Britanie
2. Grecia
3. Azerbaidjan
4. Malta
5. Franta
6. Bosnia & Herzegovina
7. Norvegia
8. Romania
9. Ucraina
10. Islanda
11. Armenia
12. Lituania
13. Republica Moldova
14. Turcia
15. Spania
16. Rusia
17. Portugalia
18. Estonia
19. Danemarca
20. Albania
21. Germania
22. Suedia
23. Finlanda
24. Croatia
25. Israel

Cred ca in aceasta seara Jade ne va arata cum se castiga Eurovisionul in stil mare. Cea mai buna piesa din concurs si o voce extraordinara, incat nu mai are nevoie de niciun show pentru a castiga. Brandul si show-ul lui Sakis vor sterge piesa fada si vocea slaba a acestuia asigurandu-i un loc 2. Azerbaidjanul pare a fi un ,,dark horse" in aceasta seara fiind singura piesa ritmata placuta atat de public, cat si de juriu. Deci daca nu ne va face o surpriza si va castiga, vor ciupi mai mult ca sigur un loc 3. Vocea superba a Chiarei care face dintr-o piesa foarte slaba sa sune a capodopera ii vor asigura Maltei locul 4. Cu o piesa foarte slaba, Patricia Kaas va obtine un loc 5 doar pentru nume. Balada Bosniei & Herzegovina va termina pe 6, iar marele favorit Alexander Ryback, care a ajuns la cota 1 la casele de pariuri, adica cat pariezi ata scoti, este atat de favorit trebuie sa se multumeasca cu locul 7. Avand in vedere ca intra spre final, iar Hadise va dezamagi din nou live, Elena ar putea produce o mare surpriza si sa termine pe 8. Una dintre cele mai slabe piese din concurs, dar cu cel mai bun show, ma refer la piesa Ucrainei va ocupa locul 9, iar superba balad a Islandei va incheia TOP 10. Diaspra armeana isi va face din nou de cap si va obtine locul 11 pentru tara lor, iar superba piesa a Lituaniei va termina pe 12. Efortul Republicii Moldova va fi rasplatit cu un loc 13, iar Hadise va trebui sa se multumeasca doar cu locul 14. Soraya, fiind prea masculina nu va obtine mai mult de lcul 15, iar Rusia va spune ,,Merci!" ca nu trebuie sa mai organizeze Eurovisionul din nou, clasandu-se pe locul 16. Piesa inocenta si traditionala a Portugaliei se va aseza pe primul loc dupa cele 12 puncte primite de la Spania, apoi se va duce catre coada clasamentului, oprindu-se la lcul 17. Estonia care a dovedit performante vocale extraordinare in cea de-a doa semifinala se va pierde in amalgamul de piese din aceasta seara si probabil va termnina pe locul 18. Danemarca si Albania desi au dovedit calitati vocale exceptionale au piesele cam fade si vor termina pe locurile 19, respectiv 20. Piesa Germaniei, desi buna, nu prea va fi inteleasa de nimeni, iar nemtii nu vor simti schimbarea de regulament, terminand pe locul 21. Intr-o seara in care voteaza toata Europa iubitorii de opera se vor trezi in minoritate si Suedia se va clasa pe locul 22. Piesa comerciala a Finlandei va suferi o cadere drastica datorita juriului care-l va taxa pe Waldo care canta intr-un falsetto continuu. Cele doua piese salvate de juriu in semifinale acum vor fi ucise de un alt juriu, asa ca Croatia si Israel isi vor disputa ultimul loc.

1. Romania: Elena - The balkan girls:2. Azrbaidjan: AySel feat. Arash - Always:3. Grecia: Sakis Rouvas - This is our night: