Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

sâmbătă, 7 martie 2009

Recenzie album: Smiley - In lipsa mea

Cei de la monden.info au lansat un concurs interesant prin care se pot castiga invitatii la concertul lui Smiley, de pe 13 martie, de la Sala Palatului. M-am gandit sa-mi incerc si eu norocul si sa fac o recenzie la albumul lui Smiley.



Albumul se numeste ,,In lipsa mea" si cuprinde 10 piese de diferite genuri: Soul, R&B, Pop si Dance. Piesele sunt compuse de Smiley, Marius Moga si Randi.
Albumul cuprinde featuringuri cu Don Baxter, Uzzi, C.R.B.L., Alex si Marius Moga.
Primul single a fost ,,In lipsa mea", o piesa in colaborare cu Uzzi care a fost foarte bine primita de public si care a beneficiat de un videoclip extraordinar. A urmat piesa ,,Preocupat cu gura ta" care a fost difuzata in heavy-rotation pe toate posturile de Radio si TV in vara lui 2008. In plina campanie electorala, Smiley a lansat al treilea single de pe album - ,,Am bani de dat", o piesa in colaborare cu Alex, Don Baxter si Marius Moga. Piesa a prins foarte bine la romanii aflati in recesiune. Urmatorul videoclip va fi la piesa ,,Designed to love you" care cel mai probabil se va bucura de acelasi succes ca si celelalte piese.
Piesa mea preferata de pe album este ,,So cold", o colaborare cu C.R.B.L. care imi merge la suflet.
Alte piese:
- Cea mai tare piesa (feat. Don Baxter) - o piesa draguta, de vara
- Pe unde iti umbla inima - superba piesa, merge la suflet
- De-ai fi un cantec (feat. Marius Moga) - este superba in timp ce o asculti, insa o uiti repede
- Simt ca mor - preferata mea, dupa ,,So cold", foarte romantica
- Un pas inainte - prima piesa lansata, insa nu ca single. Reprezinta coloana sonora a serialului cu acelasi nume in care Smiley a si jucat.

Videoclip Phelipe: I wanna be I

Phelipe si-a lansat primul videoclip din cariera. Cine e Phelipe? Cel care canta ,,Daca dragostea dispare" si ,,Nu-ti pierde dragostea" cu connect-r prin concerte.
Piesa este compusa de connect-r (Stefan Mihalache) si nu mi se pare cine stie ce, dar videoclipul este intersant. Phelipe joaca mai multe roluri, de la Michael Jackson pana la Chris Brown, iar intr-un final recunoaste ca vrea sa fie el insusi. Regia videoclipului este semnata de Florin Botea care isi si face aparitia in videoclip alaturi de connect-r, Cristi Stanciu, DJ Andi, DJ Sava, Vali Barbulescu si Emil Lassaria.



[via]

Top 3 Romanian Top 100

1. Katy Perry - Hot n cold:



2. Alex - Doar ea:



3. Nexx - Syncronize lips:



Imi vine sa ma dau cu capul de pereti. Katy Perry s-a intors pe primul loc. Pe locul 2 il gasim pe Alex, iar pe 3 pe suedezii de la Nexx.