Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

marți, 17 iunie 2008

Alexandra Ungureanu pregateste un proiect fara Crush

Alexandra Ungureanu pregateste un proiect care nu-i include pe colegii ei din Crush.

Cantereata va merge la evenimente insotita de o o trupa de instrumentisti si va canta live, pentru inceput piese ale altor artisti, intre care Shania Twain , Jessica Folker, Gloria Gaynor sau Donna Summer , iar in viitor si piese proprii la care deja lucreaza.

Trupa Alexandra Ungureanu Band este formata din Edi Antohi (chitara), Dan Ionescu (bass), Florentin Milcof (clape), Adrian Visteanu (chitara), Marian Ionescu (tobe), Anca Duma si Alina Marin (backing vocals).

Alexandra Ungureanu a declarat ca noul proiect nu va influenta negativ colaborarea cu Crush, aceasta ramanand in continuare prioritara pentru ea.

,,Prioritar este proiectul cu baietii de la Crush , pentru ca este formula care mi-a adus si-mi aduce in continuare cele mai multe satisfactii", a afirmat Alexandra.

Ea a mai spus ca noul proiect s-a nascut deoarece adeseori era soliciatata la evenimente unde i se cerea sa cante alte melodii decat cele din repertoriul Alexandra Ungureanu & Crush .

Andra, Paula Seling si Impact implicate intr-un proiect social european

Pe 20 iunie, in Parcul Tineretului din Capitala (ora 17 .00) se va desfasura evenimentul ,,It's time", ce marcheaza Ziua Tinerilor din Europa de Est, un eveniment organizat de Cartel Alfa, Federatia Nationala Alfa Art si Fundatia Friderich Ebert, cu sprijinul Comunitatii Europene.

Cu ocazia acestei zile, se vor desfasura evenimente, concomitent, in 10 orase din Sud Est-ul Europei.

La evenimentul din Parcul Tineretului vor canta artisti precum: Andra , Paula Seling, Talisman, Quantum Leaps, Impact sau Alb Negru.