Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

marți, 19 ianuarie 2010

Alexandra Ungureanu feat. Keo - Upside down

O colaborare exceptionala pentru muzica Romaneasca. Pur si simplu m-am indragostit de aceasta piesa.

Videoclip: Akcent - Make me shiver (Wanna lick your ear)

Akcent au lansat videoclipul piesei ,,Make me shiver (Wanna lick your ear)". Desi, piesa este doar a lui Adi Sana, deoarece doar el canta. In videoclip apar si fetele de la Roller Sis si Vivien O'Hara. Voi ce ziceti?

Pro si contra: Florin Salam la Eurovision

Florin Salam si-a anuntat participarea in Selectia Nationala Eurovision 2010. Ce ma enerveaza, este, faptul ca, desi nimeni nu a ascultat cele doua piese inscrise, lumea a inceput sa spuna: ,,Ce cauta manelistul ala la Eurovision?", ,,Manelistii sa stea acasa". Stati oameni buni sa ascultam piesa, si apoi vedem ce cauta acolo. Deocamdata, Florin Salam a spus ca piesele nu sunt manele si ca o piesa este in Romana, alta in Engleza.
Multi au inceput sa spuna ca orice gen ar canta, vocea de manelist se recunoaste oriunde. Chiar asa? Ia ascultati aici. Vi se pare voua ca domnul Costi are voce de manelist? Sau ascultati aici. Nu-i asa ca Kamara pare manelist de mic?
Voi ati luat-o exact cum a zis connect-r. Tocmai terminase lucrul la o piesa si a pus-o spre ascultare, unui prieten din lumea muzicii. Pesoanei respective i-a placut, insa cand a auzit ca piesa este canta si de Liviu Mititelu, a zis ca este oribila.
Si pana la urma o manea merge daca este impachetata bine. Comparati asta cu asta. Nu e asa ca a doua este mai buna, desi este aceasi piesa?
Mie nu imi plac manelele, dar nu am nimic impotriva lui Florin Salam daca vrea sa participe. Il prefer pe el, decat pe Mirabela Dauer, Ricky Dandel, Adrian Enache sau VH 2.