Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

joi, 7 ianuarie 2010

Eurovision 2010 stuff (part. 1)

1. Eduard Carcota pregateste un trio formidabil:

Compozitorul piesei ,,Tornero" pregateste o bomba pentru Selectia Nationala Eurovision 2010. A compus o piesa care va fi interpretata de Luminita Anghel si Tony Tomas, impreuna cu inca o voce masculina. Desi multi spun ca este vorba despre Mihai Traistariu, eu tind sa cred ca este vorba de Catalin, sau cu sanse foarte mici, de Ionut Ungureanu.

2. Paula Seling - duet cu Ovi:

Una din cele mai bune voci ale Romaniei, Paula Seling, va participa in Selectia Nationala Eurovision 2010 impreuna cu Cerbul de Bronz 2009, Ovi. El a mai participat si la Melodi Grand Prix 2009 (Selectia Nationala Eurovision din Norvegia) cu piesa ,,Seven seconds". El promite ca piesa va fi ritmata. Eu sunt curios ce se intampla cand ,,Sapte zile" intalnesc ,,Sapte secunde".

3. Anda Adam si connect-r: ,,Vom face show!":

Deoarece nu a mai putut sa foloseasca piesa ,,Love on u" in Selectia Nationala Eurovision 2010, Anda Adam l-a luat pe connect-r si au facut o alta piesa. Cei doi promit sa faca un show de senzatie.

4. Inna pe primul loc in Top 100 Billboard:

Piesa ,,Hot" a Innei se afla pe primul loc in Top 100 Billboard, cel mai important Top din lume. Stiu ca stirea aceasta nu are legatura cu Eurovision 2010, insa, este destul de interesant cum Inna se afla pe primul loc in lume, insa nu se afla pe ,,lista celor 54 de voci" alcatuita de TVR.

Eurovision 2010 Albania: Juliana Pasha - Nuk mundem pa ty



- Piesa: seamana cu cea din 2009, insa este mult mai slaba (5/10)
- Voce: destul de buna (9/10)
- Aspect comercial: interpreta nu este prea frumoasa si nici nu prea se misca (1/10)
- Sanse de calificare: sanse mici la public, sanse maricele la juriu (55%)
- Sanse la victorie: mai mari ca ale Olandei (2%)
- Votul meu: nu il va avea