Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

marți, 10 februarie 2009

Eurovision 2009 Belarus: Petr Elfimov - Eyes that never lie

Desi in aceasta seara eram pregatit sa comentez piesa Albaniei, doarece imi place mai mult decat cea a Belarusului, o sa aman prezentarea ei datorita faptului ca am aflat ca varianta finala a piesei Albaniei va fi in engleza si inca nu a aparut.

Piesa: Eyes that never lie
Interpret: Petr Elfimov



Oribil! Ce e aceasta oropenie din partea Belarusului? Inteleg ca baiatul asta are voce dar la cum arata.... Si piesa? Aoleu, piesa! Groaznic! Mai groaznica decat piesa lui Jeronimas Somnorilius (asa l-am poreclit pe Jeronimas Milius - reprezentantul Lituaniei in 2008).
Baiatul are voce, dar piesa este cantata intr-o tonalitate atat de inalta incat saracul nici nu poate sa respire cand o canta si se vede asta dupa cum transpira.

Semifinala in care participa: 1
Predictiile mele:
Semifinala: locurile 15-19
Finala: nu se califica
E mai buna ca piesa Romaniei? Nu

5 comentarii:

  1. Nu a fost tocmai inspirata trimiterea acestei piese la Moscova, dar nici alta compozitie din finala nationala nu cred ca ar fi avut mai mult succes. Faptul ca Belarusul a reusit sa se califice o singura data in finala din 5 incercari spune multe. Intr-adevar incep sa se profileze cateva nume de tari care poti fi sigur ca nu o sa castige inca inainte de primele selectii locale. Olanda, Cipru, Estonia in ultimii ani au dezamagit constant, trimitand de fiecare data piese depasite.

    RăspundețiȘtergere
  2. Woow doar 3 melodii vezi la acest Eurovision mai bune decat Balkan Girls?!?!? Esti optimist din fire? :D

    RăspundețiȘtergere
  3. 1. Belarusul a avut piesa asta in Selectie:

    http://www.youtube.com/watch?v=a0InMjVFGGc

    2. Da sunt optimist, dar nici piesele celorlalte tari nu sunt mai bune cu exceptia Turciei, Marii Britanii si Frantei.

    RăspundețiȘtergere
  4. 1. Nu avea nici acea piesa sanse sa castige. Gusturile in general sunt diferite, asa ca de obicei la Eurovision e mai bine sa alegi ce prefera masa, nu ce agreeaza o persoana sau alta. Daca 10 milioane de bielorusi au decis ca acea piesa este mai potrivita, probabil ca Petr Elfimov trebuie trimis. Pana acum nu am auzit vocile a 10 milioane de opozanti, care sa sustina ca era mai buna a doua piesa. Niciodata nu poti multumi pe toata lumea atunci cand alegi o alternativa si respingi altele.
    2. Nu sunt mai bune, dar sunt mai bine promovate ;). Dupa ce ca si asa am dus lipsa de inspiratie alegand sa ne promovam fetele balcanice in Grecia si Moldova (tari care iau parte in cealalta semifinala) mai citeam ieri ca spectacolul din Grecia a fost anulat. Doar ai vazut in finala nationala ce diferenta poate sa faca la public o piesa difuzata in draci la radio si tv. ;) In plus in sondajul acela de pe esctoday nu am rupt gura targului (am fost destul de departe de locul 5 pe care zici ca il meritam). E drept nu reflecta intrutotul realitatea dar macar putem admite ca nici schimbari majore de rezultat fata de cele prezentate acolo nu vom vedea (si acolo au votat oameni din intreaga Europa, la fel cum se va intampla si la Moscova). La fel cum in campania electorala sondajele au un plus minus 5% la fel zic si aici ca e destul de mica marja de eroare.

    RăspundețiȘtergere
  5. ,,Daca 10 milioane de bielorusi au decis ca acea piesa este mai potrivita, probabil ca Petr Elfimov trebuie trimis.Pana acum nu am auzit vocile a 10 milioane de opozanti, care sa sustina ca era mai buna a doua piesa."

    Cred ca ar trebui sa mai tai doua zerori. Piesa asta fost votata de 11475 de bielorusi, iar piesa lui Gunesh de 7949 de bielorusi.
    Pe esctoday Gunesh era mare favorita.

    RăspundețiȘtergere