Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

duminică, 7 martie 2010

Selectia Nationala Eurovision 2010 - concluzii si poze (articol la cerere)

Aseara am fost in Camera Verde la Selectia Nationala Eurovision (Multumesc Lora!).

1. Razvan Krivach a fost socant, insa nu mi-a placut, dupa ce vazusem la repetitii credeam ca se va clasa foarte bine la televoting.
2. Piesa Luminitei care l-a inceput nu mi-a placut, incepusem s-o urasc din cauza fanilor foarte agresivi si a doamnei Liliana Levintza care a avut grija sa le taie elanul tinerilor din Finala. Live au sunat prost, au bagat fluturi vii pe scena. Luminita a stat foarte putin in Camera Verde dupa ce a venit de pe scena si s-a dus sa se schimbe, semn ca, si-a dat seama ca nu mai avea nicio sansa.
3. Paula Seling & Ovi au fost impecabili, au meritat victoria. Daca vrea cineva, pun pariu pe orice ca Romania va castiga Eurovision 2010 CU CONDITIA ca piesei sa i se aplice un bridge pentru instrumental.
4. Dalma a fost singura care a cantat in Romana, a falsat, a avut si o tinuta bitchy....
5. Alexandra Ungureanu a fost relaxata, stiind ca nu are nicio sansa. Mi-a placut show-ul cu lasere.
6. Pasager au fost ultimii la televoting, dar au sunat ok live, piesa nu era pentru acest concurs.
7. Favoritii mei au fost impecabili, mi-a placut enorm acel efect ,,Malta 2002" cand toata lumea a avut impresia ca s-a terminat piesa si a venit explozia lui Sonny. A fost singura piesa pe care am votat-o. Locul 4 la televoting (la doar 12 puncte nenorocite de Catalin) si in fata unui nume mare ca Anda Adam si unor voci senzationale ca Razvan Krivach si David Bryan, este ca o victorie pentru noi! Bravo! Din pacate, se pare ca toti pe care-i sustin eu termina pe 6 in final.
8. Hotel FM: In momentul in care Bryan a inceput sa cante am ramas blocat. A transmis foarte mult acest baiat. Sper sa mai aud de el.
9. Zero au mai evoluat live, nu au avut show.
10. Lucia Dumitescu: Inca o prestatie live impecabila. Nu inteleg de ce fata aceasta cu voce de Aur nu are noroc de niste piese bune!
11. Paula Seling & Kamara sau Frumoasa si Bestia, au fost impecabil live. Kamara a fost in plus sau a avut rol de backing-vocal?
12. Lulu a cantat impecabil, a fost in flacari, din pacate nu a transmis nimic.
13. Anda Adam & connect-r sau dezamagirea serii. No comment!
14. Tina a mai evoluat live, insa mai are de munca.
15. Alexa: A fost impecabila live. Bravo!
16. Catalin: A fost ok, insa daca nu a mers cu ,,Stop" nu cred ca va merge vreodata la Eurovision. Vreau sa spun ca domnul Catalin este un div. Am incercat sa intru in vorba cu el cand eram cu Lora la o tigare si a fost foarte arogant. Am inteles domnule div, nu va mai bag in seama.



























5 comentarii:

  1. 1. lol poza 6 :))

    2. aseara am votat lora, krivach si pasager, insa clar au meritat victoria paula si ovi, ca dovada ca 2 ore am incercat sa-i votez si pe ei si de fiecare data numarul format era nealocat :))...

    3. cu lora de ce nu ai facut poza? :S

    RăspundețiȘtergere
  2. 1. Poza cu Lala este si preferata mea :)) :))

    3. Am destule poze cu Lora si imi uitasem aparatul de fotografiat la ea si la Alexa in cabna si pana s-a schimbat Alexa....

    RăspundețiȘtergere
  3. ce zici,Lucian,castiga Romania anul asta?
    mai ales ca daca se termina stadionul Lia Manoliu pana la anul cu cele peste 50000 de locuri avem unde sa organizam eurovisionul;))
    Am mari emotii pentru reprezentantii nostri dar cel mai important e show-ul.Ma gandesc ca in semifinala Paula sa apar cu un look copilaresc,(desi are 31 de ani,ar arata minunat) imbracata in alb la un pian negru,iar Ovi cu un look matur,imbracat in negru la un pian alb iar in finala exact invers.Pe langa asta sa se munceasca muult la show;)

    RăspundețiȘtergere
  4. Oxidation degree of resistance and durability comes with metal decorating Wholesale p90x workout.
    Different expectations sizes and wider is likewise an additional issues to consider employed for deciding on a your own equipments Wholesale p90x p90x. In addition to that, lots of people get yourself a dvd devices, influenced by requirements in conjunction with boundaries established by a few establishments. Look at the conditions expressed in the past offering diversified several types of jewelry besides meet the needs of various prospects vacationing in kinds continue to keep Wholesale p90x. p90x workout

    RăspundețiȘtergere