Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

miercuri, 21 octombrie 2009

Eurovision 2010: Blaxy Girls - Save the world 2012

Prima piesa inscrisa in Preselectia Eurovision 2010 apartine trupei Blaxy Girls. Piesa, compusa tot de Costi Ionita, este in genul celei de anul trecut. Eu cred ca piesa se va califica in Selectie, dar Moculescozaurul si Didadraganozaura nu o vor lasa sa mearga la Oslo. Voi ce credeti?

5 comentarii:

  1. mie deja mi-e ciuda de nedreptatile ce o sa aiba loc :|

    RăspundețiȘtergere
  2. Superba piesa. Fetele meritau sa ne reprezinte si anul trecut. Vor fi votate la greu si anul asta, precis, dar tot dinozaurii vor decide.:) As aca se va gasi o alta dezbracata de fata balcanica, interpretand vreo manea sa plece. Oricum, bafta blaxy! sunteti constante si aveti hit dupa hit!

    RăspundețiȘtergere
  3. S-ar putea sa aveti o mare surpriza cu privire la formatul selectiei nationale a Romaniei pentru Eurovision 2010 :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @ Alexandru:

    Am inteles ca vom avea o echipa noua si ca se va schimba modalitatea de Selectie. Eu sunt membru OGAE Romania, dar domnul Kalimeris nu mi-a confirmat nimic.

    RăspundețiȘtergere
  5. Sunt din R.Moldova...si vreau sa spun ca piesa de anul trecut al Blaxy Girls a fost superba am privit finala selectiei nationale 2009 si mi-a parut foarte rau ca nu au cistigat. Dar anul acesta sunt sigur ca vor cistiga se va face dreptate sper...piesa este super SUCCES!!!

    RăspundețiȘtergere