Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

joi, 21 mai 2009

Bloggerii despre Eurovision

Dati o fuga la Danz3l si veti afla atat parerea bloggerilor mari (Pyuric, Valy, Nico, Florin Grozea) dar si a bloggerilor mici (Eu, Dee Dee, Petronik, Alina) despre Eurovision. Veti afla parerea despre rezultatul obtinut de Elena si despre piesa castigatoare, dar si artistii favoriti pentru a reprezenta Romania la anul.

6 comentarii:

  1. Mai criticai presa pt ca a precizat ca daca Romania s-ar fi clasat in primele 12 ar fi participat direct in finala la anul. Prin linkul de mai sus ne-ai demonstrat ca "bloggerii mari" sunt si mai amatori in ceea ce priveste veridicitatea informatiei prezentate. Iata ce declara Valy: "Norvegia nu merita locul 1. E o piesa ok, dar nu de locul 1. Finlanda si Azerbaijan sunt meritate acolo unde sunt, piesele sunt ok." Mda, macar in presa nu am citit ca Romania ar fi fost reprezentata de Waldo's people la Eurovision, pe cand un "mare blogger" nu e in stare sa faca diferenta dintre Islanda si Finlanda.

    RăspundețiȘtergere
  2. Alex, te legi degeaba de chichite, daca citeai commentul lui Valy ai fi vazut ca si-a cerut scuze pentru faptul ca a raspuns grabit.

    Stii care e diferenta? In timp ce la Valy a fost o simpla eroare presa din Romania se incapataneaza sa prezinte informatii eronate .

    Plus de asta de ce nu vrei sa vezi esenta/scopul articolului?

    RăspundețiȘtergere
  3. Si presa din Romania a facut o simpla eroare cand a scris locul 12 in loc de locul 1 :P. Ce vrei, Eurovisionul se terminase tarziu, ziarele trebuiau sa fie la tarabe dimineata devreme, asa ca si ziaristii au scris articolul in graba exact asa cum a facut-o si Valy. Daca e sa privim din acest punct de vedere tot o chichita e si aceasta. Ce mai conta daca trebuia sa terminam pe 12 sau pe 1, din moment ce noi am fost in coada clasamentului, pe 19?! Esenta este urmatoarea: faci performanta, laurii sunt ai tai, o dai in bara trebuie sa suporti oprobriul public. Chiar nu inteleg de ce nu e cazul sa criticam cea mai proasta clasare a Romaniei din ultimii multi ani? Asta nu inseamna ca trebuie criticata neaparat Elena, dar macar niste capete din TVR care s-au ocupat de desfasurarea evenimentelor de la Moscova tot ar trebui aratate cu degetul. Presa a aratat ca stie sa si laude atunci cand e cazul: Traistariu si Luminita sunt dati intr-una ca exemplu pt modul in care ar trebui sa ne prezentam la Eurovision. Trebuie sa nu uitam ca inainte de a fi un show, Eurovisionul e un concurs, nu degeaba denumirea oficiala a evenimentului e Eurovision Song CONTEST. Asa ca nu sunt motive sa fie tolerata mediocritatea.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai dreptate Alex, nici pe mine nu ma incanta locul 19 dar ce am putea sa-i reprosam Elenei? La urma urmei fata si-a dat toata silinta...doar era si in interesul ei sa se claseze cat mai sus!
    An de an ne lovim de aceeasi durere-n cot a Tvr-ului care n-are cu ce, incepand de la vointa,bani si terminand cu imaginatie.

    Cat despre presa...faci parte din ea? :D

    RăspundețiȘtergere
  5. @ Alex: Daca ai vazut eu mai mult am criticat presa pentru articlul ,,Marius Moga acuzat de plagiat pentru piesa ,,Sunny days"". Mie mi se pare mai omenesc sa incurci Islanda cu Finlanda, decat sa nu sti ca Marius Moga nu are nicio treaba cu piesa ,,Sunny days", aceasta fiind compusa de Play & Win. Anul trecut ne-am clasat si mai jos (locul 20) si nimeni din presa nu a dat importanta faptului ca piesa ,,Pe-o margine de lume" a primit premiul pentru cea mai buna piesa si cel mai bun videoclip. Pai daca presa a criticat-o pe Sanda, i-a criticat pe Todomondo, i-a criticat pe Nico si Vlad, a criticat-o pe Elena, atunci de ce crezi ca tinerii artisti talentati din Romania vor avea curaj sa participe, ca daca ia locul 14 sunt criticati.

    RăspundețiȘtergere