Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

luni, 18 mai 2009

Mi-e scarba de presa din Romania

Mi-e scarba de presa din Romania pentru ca nu stie decat sa arunce cu noroi. Ce-i intereseaza pe ei ca Elena a cantat perfect la Moscova? Ei s-au uitat pe clasament si au zis ca nu are voce. Ma enerveaza ca apar diversi ziaristi care nu au treaba cu Eurovisionul si scriu o stire de genul ,,Moga acuzat de plagiat pentru piesa Sunny days" si sustin o prostie cum ca Elena daca termina pe locul 12 la anul Romania se califica direct in finala. Dezinformatilor, va informez eu daca vreti. Nici daca termina pe locul 2 nu ne calificam direct in finala in 2010.
Pe voi nu v-au invatat in facultate sa verificati informatia inainte? Adica daca un tabloid din Marea Britanie a scris ca Elena a facut playback, voi n-ati mai verificat si ati tradus-o ca atare.
In acelasi timp la ,,televiziunea poporului", Monica (ex-Candy) spunea ca piesa ,,The balkan girls" este de rahat. Auzi draga? De cand s-a despartit Candy tu ce ai mai facut? Ca pe Giulia si Claudia le-am tot auzit cantand, iar pe Selena am tot vazut-o in telenovele. Tu cu ce te ocupi? Chiar esti in stare sa etichitezi o piesa cum vrei tu?
Sa nu uitam dragi jurnalisti ca in 2006 dupa ce Mihai Traistariu a castigat Selectia Nationala ati dat in el din toate partile, fiindca nu a mers Akcent. Cand a luat locul 4 la Atena a primit vreo scuza din partea dumneavoastra?
Tot dumneavoastra criticati juriul cum ca ne-a bagat-o pe Elena pe gat si le-a refuzat biletul spre Moscova fetelor de la Blaxy Girls. Adica a decis numai juiriul sau cum? Elena a fost favorita a doua a publicului, ca daca era a sasea favorita nu mai mergea la Moscova chiar daca se dadea juriul peste cap.
Intre timp Marius Nedelcu declara ca nu participa din cauza scandalului. Pai daca nu stiti decat sa dati in cap , normal ca artistii in voga din Romania nu participa la Eurovision.
Anul trecut Nico si Vlad au luat locul 20, dar au primit premiul pentru cea mai buna piesa din concurs si premiul pentru cel mai bun videoclip. Ati vazut decat partea proasta a lucrurilor si i-ati criticat intr-una, cele doua premii fiind egale cu 0 (zero) pentru dumneavoastra.
Acum veniti si ne spuneti ca in Romania se promoveaza doar prostul gust si piese comerciale. Dar dumneavoastra ce promovati? Pe Tarky, Sexxy Braileanca, Nikitta, Naomi si Magda Ciumac? Pai hai sa-i trimitem pe astia la anul ca daca ia ultimul loc ii aplaudati.
Eu asta am avut de spus si vreau sa va rog sa aruncati un ochi peste presa sarba care dupa ce Serbia nu s-a calificat in semifinala a scris pur si simplu ca a fost o competitie acerba cu piese foarte bune si de acea nu s-au calificat. Nu ar fi mai bine?