Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

miercuri, 6 mai 2009

Sistem - Boca de Inferno

De mult asteptam ca trupa Sistem sa scoata ceva. E una din trupele mele preferate din Romania si era pacat sa intre in anonimat. Piesa asta este extraordinara, un pic de latino si un pic de house o fac sa devina viitor hit. Piesa este cantata in Spaniola.
Vocea de pe piesa apartine Andreei Crepcia. Multumesc Deliei pentru lamuriri.






[via]

Videoclip: Montuga - Why, why, why, why

Montuga a lansat videoclipul piesei ,,Why, why, why, why". Acesta este cel de-al doilea single de pe albumul ,,Montuga" dupa Sofia.
Piesa seamana un pic cu ,,Sofia" dar merge si asa. Videoclipul este animat si ma amuza foarte mult. Este la fel de amuzant ca videoclipul de la ,,Sofia". Este vorba de 2 rame care trec prin multe obstacole pana ajung la discoteca iar in final sunt rapite de extraterestrii.



[via]

Videoclip: Inna - Love

Inna a lansat cel de-al doilea videoclip din cariera (ar fi al treilea avand in vedere ca ,,Hot" a beneficiat de doua videoclipuri) la piesa ,,Love". Dupa ce am spus ca piesa seamana cu ,,Hot" acum pot spune ca si videoclipul seamana cu cel al piesei ,,Hot".
Regizorul videoclipului este Bobo Barbulescu. Voua va place?



[via]

Videoclip: Paula Seling - Ochii tai

Paula Seling a lansat un nou videoclip la piesa ,,Ochii tai". Piesa este extraordinara, este in acelasi stil dulce si romantic cu care ne-a obisnuit Paula. Piesa va face parte de pe albumul ,,Culeg vise" care, dupa cum va spuneam aici, va fi lansat in doua variante, atat in limba Romana cat si in limba Engleza. Videoclipul este simplu si nu prea am ce sa comentez la el.