Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

miercuri, 21 ianuarie 2009

M-am decis!

Desi nu stiam pe cine sa sustin in Selectia Nationala Eurovision 2009, acum m-am decis.
O VOI SUSTINE PE DALMA!
Dalma a reusit in 3 zile sa ajunga la 5 emisiuni si la 4 dinte ele sa cante live. De asemenea, pana acum nimeni nu a avut curajul sa cante live la ,,Neatza cu Razvan si Dani", ea a facut-o si a facut-o bine.
Daca va merge la Moscova si va interpreta cu aceasi patima piesa ,,Love was never her friend" va castiga sigur, va fi o Marija Serifovic de o mie de ori mai frumoasa.
Acum sa va mai spun cate ceva despre Dalma.

La îndemnul mamei, Dalma s-a înscris în 2000 la Şcoala populară de artă din Braşov. În cei trei ani de cursuri, a mers pe la mai multe festivaluri de muzică din ţară, a lucrat alături de diferiţi muzicieni şi instrumentişti din Braşov şi a participat la ”Ploaia de stele”. A experimentat mai multe genuri muzicale, de la jazz la musical, ba chiar a fost şi solista unei trupe de pop-rock. Însă genul n-a prins-o prea tare, în schimb, în 2006, a ajuns la San Francisco, unde a cîntat în cor la premiera musical-ului ”Viva Concha - Rose of the Presidio”. Acum doi ani, Dalma s-a înscris pe site-ul lui Moga – ”My Band”. De aici pînă la ”Faimoşii” n-a fost decît un singur click! ”Era cît pe ce să îi refuz, pentru că ni s-a cerut să mergem cu părinţii şi unul dintre ei să facă duş în cazul în care juriul ar decide să fie eliminat concurentul respectiv. În cazul meu, toţi membrii familiei erau ocupaţi, în afara verişoarei mele primare, Timea, care a avut curajul să stea sub duş cît timp eu cîntam”, povesteşte Dalma, cea care a intrat prima în concurs şi a ieşit... tot prima! Oare o fi născută într-o zodie norocoasă?! ” Nu cred în zodii, în schimb cred că atunci a fost momentul ca norocul să bată la uşa mea”.

Notele lui Buzdugan :
În ce-o priveşte, Daniel Buzdugan i-a dat numai note maxime în timpul concursului ”Faimoşii”. Pe lîngă seria de premii, printre care şi un album semnat de Marius Moga, braşoveanca s-a mai ales şi cu... recomandări serioase din partea lui Buzdugan. Pentru că vocea ei l-a cucerit pe deplin, acesta i-a deschis calea spre grupul Divertis: ”M-au ascultat, m-au plăcut, m-au luat. Am onoarea să lucrez cu ei din octombrie anul trecut. De multe ori, stau şi mă minunez cît de norocoasă sînt că mă aflu în preajma acestor oameni. Numai văzîndu-i cum lucrează, învăţ extrem de multe lucruri. Cînd eram mică, părinţii mei se uitau mereu la Divertis şi, împreună cu ei, mă uitam şi eu. Eram prea mică să înţeleg politica României, dar îmi plăcea să rîd atunci cînd rîdeau şi ai mei. Niciodată nu mi-aş fi imaginat că aş putea să ajung să lucrez cu cel mai bun şi cel mai longeviv grup de divertisment din ţară!”. Acum, Dalma face gaşcă cu Monica şi Jojo – gaşca fetelor, la care s-a adăugat de -beep-înd şi Aniela Petreanu. Şi, pentru că Divertişii s-au convins de talentul ei actoricesc, nu doar de cel muzical, i-au dat în grijă un rol: o ţigancă unguroaică. Probabil că o vom mai vedea şi în alte roluri-surpriză!

Concertul ideal:
Atunci cînd nu filmează cu Divertis sau nu cîntă prin ţară, Dalma merge la şcoală, căci este studentă în ultimul an la Facultatea de litere din Braşov. Dintre cîntăreţii autohtoni, candidatul principal pentru un duet de zile mari ar fi Dan Bittman, pe care Dalma îl apreciază foarte mult: ”Vocea lui este deosebită, cîntă un stil care îmi place şi se simte pe scenă ca acasă, exact cum mă simt şi eu. Sînt convinsă că, dacă s-ar întîmpla vreodată să cînt cu el, sigur ar ieşi ceva de neuitat”. Cît despre concertul ideal, acesta s-ar derula pe o scenă foarte mare, cu o orchestră la fel de mare şi trei negrese pe post de backing vocal. ”Aştept momentul acela cu nerăbdare. Pînă atunci, mai am de demonstrat şi mai am de cucerit!”, îşi propune Dalma.

1. Dalma - Love was never her friend (videoclip):



2. Dalma - Love was never her friend (live la Happy Hour):



O gasiti pe www.dalma.ro

VOTATI DALMA!