Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

marți, 2 iunie 2009

ESC Radio Awards



Puteti vota la cele 4 categorii ESC Radio Awards aici.
Eu am votat asa:

I. Best Song: Always (Azerbaidjan)
II. Best Female: Yohanna (Islanda)
III. Best Male: Sakis Rouvas (Grecia)
IV. Best Group: AySel feat. Arash (Azerbaidjan)

FSC Mai - Lily Allen castigatoare

S-a incheiat si editia din Mai a FSC. Marea Britanie a reusit a doua victorie din istorie, cu piesa ,,Not fair" interpreta de Lily Allen, piesa careia Romania i-a acordat 8 puncte. Morris a obtinut un onorabil loc 7 pentru Romania primind 12 puncte din partea Irlandei si a Bosniei & Herzegovina. Acum a inceput editia din Iunie in care Provincialii nu au adversari prea puternici singurele nume cunoscute fiind: Andreea & Costi (Bulgaria), Hadise (Turcia), Karolina (Fosta Republica Iugoslava a Macedoniei) si Caroline Af Ugglas (Suedia).

Videoclip: Sistem - Boca de Inferno

Trupa Sistem a lansat videoclipul piesei ,,Boca de Inferno" despre care va spuneam aici. Eu sunt innebunit dupa ritmul piesei, iar vocea Andreei face ca piesa sa devina excelenta. Videoclipul, regizat de Marian Crisan este foarte colorat. De remarcat ca pentru prima data baietii au bagat-o pe Andreea in fata, de obicei ei tinand vocea ascunsa in videoclipuri.




Videoclip: Voltaj - Vara trecuta

Trupa Voltaj a lansat azi videoclipul primului single de pe albumul ,,V8". Piesa ,,Vara trecuta" este o balada vesela si superba care beneficiaza de un videoclip dragut si nu foarte spectaculos.