Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

luni, 5 ianuarie 2009

Hitul anului 2008: Hot

Am oprit poll-ul pentru hitul anului 2008, iar piesa castigatoare, cu 55 % din voturi, este ,,Hot" interpretata de ,,Inna".
Piesa este compusa de baietii de la Play & Win si beneficiaza de doua videoclipuri. Deoarece primul videoclip, care spunea o poveste i s-a parut Innei prea amatoricesc, ea a mai filmat un videoclip de imagine la aceasi piesa.



Pe locul 2 s-au clasat cu 9 % din voturi urmatoarele piese: ,,Veronica demonica" interpretata de Catalin, ,,Cineva" interpretata de Anka, ,,So cold" interpretata de Smiley si C.R.B.L., ,,Save me" interpretata de Morandi, Helene si Alexandra Ungureanu si ,,Septembrie, luni" interpretata de Horia Brenciu.

Voi mai lasa poll-ul pentru o saptamana, ca sa puteti vedea rezultatele. Voturile nu se mai iau in considerare.

Albumul anului 2008: Hello



Am oprit poll-ul pentru albumul anului 2008, iar albumul castigator, cu 33 % din voturi apartine trupei ,,Crush & Alexandra Ungureanu" si se numeste ,,Hello".
Albumul cuprinde 12 piese, din care doua coveruri, doua versiuni in engleza ale unor piese si un featuring cu Marius Nedelcu pentru piesa ,,Please you".
Toate piesele, cu exceptia coverurilor, sunt compuse de Radu Cernautean si Sorin Senciuc.
Doua piese de pe album beneficiaza de videoclipuri.

1. Inima mea:



2. Hello:



Pe 24 decembrie s-a filmat si clipul ultimului single de pe album, ,,2nite we'll rise", trupa pregatind un nou album care, cel mai probabil, va fi lsnsat in primavara.



2nite we'll rise


Pe locul 2, cu 25 % din voturi, s-a clasat albumul ,,In lipsa mea" apartinand lui Smiley, iar pe locul 3 cu 17 % din voturi s-a clasat albumul ,,N3xt" al trupei Morandi.

Voi mai lasa poll-ul pentru o saptamana, ca sa puteti vedea rezultatele. Voturile nu se mai iau in considerare.

I'm back!

M-am intors cu bateriile incarcate. La multi ani tuturor!
Acum doua dedicatii de ziua mea:



1. Voltaj - 20




2. Trupa Veche - Deci 20