Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

miercuri, 5 august 2009

Andrea & Costi - Upotrebena (Halele)

Aceasta piesa este difuzata peste tot in Grecia. Eu nu stiu de ce le place grecilor piesa asta, in romana si bulgara, care are un iz de manea sau chalga.

Videoclip: Kristine - Se thelo

Kristine a lansat videoclipul piesei ,,Se thelo", videoclip pe care stiu ca cineva il astepta cu nerabdare. Interesant este ca si fetele de la Roler Sis vor lansa, in curand, videoclipul aceleiasi piese. Mie imi place mai mult varianta interpretata de Kristine care este foarte sexy in acest videoclip.

Videoclip: Deep Central - Russian girl

Trupa Deep Central a lansat in urma cu o saptamana videoclipul piesei ,,Russian girl". In videoclip apare si colegul meu de facultate, Freddy.

Ricky Martin de Romania in videoclipul Dalmei

Va spuneam aici ca Dalma va filma videoclip la piesa ,,Lovely nerd". Am aflat intre timp, ca in videoclip va aparea si Ricky Martin de Romania, nimeni altul decat fostul sofer al Monicai Columbeanu. Filmarile au avut loc in portul Tomis din Constanta si s-au incheiat la hotelul Vega din Mamaia. In videoclip veti putea urmari si o cursa de masini de epoca.

FSC Iulie - Nexx castigatori

S-a terminat si editia din Iulie a FSC cu victoria Poloniei reprezentata de trupa Nexx cu piesa ,,Paralyzed", piesa careia Romania i-a acordat 12 puncte. Linda Teodosiu a obtinut un onorabil loc 10 pentru Romania, primind 12 puncte din partea Bulgariei si beneficiind de faptul ca Italia si Suedia au primit o penalizare de 20 de puncte fiecare pentru ca au refuzat sa voteze. Aceasi penalizare a primit-o si Islanda.
Acum a inceput editia din August, iar Morandi nu au o concurenta prea mare, singurele nume cunoscute fiind: Slavi feat. Ruslana (Bulgaria), Mika Kostic (Serbia), Milk Inc (Belgia), Girls Can't Catch (Marea Britanie), Adrijan Gadza feat. Robert (Macedonia), Sergey Lazarev (Rusia), Franka (Croata), Thanos Petrelis (Cipru), Regina (Bosnia & Herzegovina) si Marquess (Germania).