Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

joi, 20 noiembrie 2008

Ecstasy - prima trupa inscrisa in preselectia Eurovision 2009




Dupa cum stiti, au inceput inscrierile pentru preselectia Eurovision 2009. Prima trupa care a anuntat oficial ca a inscris o piesa in concurs este Ecstasy.
Ecstasy este o trupa de doua ziariste: Ioana Popescu si Alina Erimia, care au anuntat noaptea trecuta in emisiunea ,,Un show pacatos" ca au depus piesa ,,Poza ta" la preselectie. Piesa este cantata impreuna cu impresarul lor, un baiat pe nume Paul Panait (ex Gaz pe Foc).
,,Poza ta" a fost cantat in premiera in emisiune, insa nu am putut sa-mi dau seama de vocea lor, deoarece au facut playback.
Daca vreti sa ascultati si voi piesa intrati pe site-ul Antena 1, la inregistrari. Piesa este cantata la sfarsitul emisiunii din 19 noiembrie.
Dar ca sa nu va obositi va spun eu ca este o piesa banala. Singurele cuvinte sunt de pe melodie sunt ,,Poza ta".

Videoclip: Smiley - Am bani de dat

In sfarsit a aparut! Asteptam de mult acest videoclip, care m-a dezamagit. Adica, o asemenea piesa, nu merita un clip atat de amatoricesc.
Fiecare apare in momentul in care canta, foarte aproape de camera, nu-mi place.
Revenind la videoclip, in afara de cei care canta aceasta piesa: Smiley, Alex, Don Baxter si Marius Moga, in videoclip apare si toata trupa Simplu, si Speech, MiniMo, Dan Popi si Lucian Mitrea.

Videoclip: Voltaj - Dematurizarea

Desi stiam ca premiera videoclipului ,,Voltaj - Dematurizarea" urma sa aiba loc azi pe site-ul Orange, am aflat de pe Divercity Cafe ca premiera a avut loc.
Piesa mi se pare foarte sugestiva, insa clipul se vede ca este filmat cu telefonul mobil, pare asa de amatoricesc. Dar cine stie? Poate tocmai asta au vrut baietii cand au filmat videoclipul.



Voltaj - Dematurizarea

Celia - Silence

Noul single al Celiei se numeste ,,Silence". Piesa nu face parte de pe albumul ,,Celia", cea ce inseamna ca in curand Celia va lansa si un nou album.
Revenind la piesa, mie mi se pare ca Celia adopta un nou stil, ca si Anka dealtfel cu piesa Fade away. ,,Silence" e foarte diferita de celelalte trei piese ale cantaretei. Mult mai dansanta, pentru clubbing, ,,Silence", probabil, va deschide noi orizonturi in cariera muzicala a Celiei.



Celia - Silence