Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

vineri, 7 august 2009

Anelia - Dobrata loshata

Incepand de azi, in fiecare Vineri, va voi prezenta cate o piesa straina. Nu voi prezenta Hituri Internationaale sau artisti cunoscuti, ci piese bune si lipsite de promovare.
Prima piesa care vreau sa v-o prezint azi vine din Bulgaria, este cel mai nou single al Aneliei si se numeste ,,Dobrata loshata". Titlul piesei s-ar traduce ,,Cea buna, cea rea".

Cerbul de Aur 2009: Glen Vella



Dupa ce ieri v-am prezentat-o pe Claudia Faniello, azi este randul lui Glen Vella, celalat reprezentant al Maltei la Cerbul de Aur 2009.
Nascut la 14 Mai 1983, si cunoscut la inceput, in Malta, doar ca fiul celebrului compozitor Philip Vella (responsabil pentru locul 2 obtinut de Ira Losco la Eurovision 2002 dar si pentru esecul Morenei de la Eurovision 2008), Glen a participat, incepand de la 13 ani, la multe festivaluri si show-uri de televiziune din Malta. Adevaratul sau debut a avut insa loc in 2005, cand a obtinut locul 6 la MSFE cu piesa Appreciate.
Primul sau single, ,,It's my day", a fost lansat in 2005.
Al doilea single, lansat in 2007 se numeste Hot, iar al treilea single lansat tot in 2007 se numeste Don't want to say goodbye, fiind cel mai mare HIT al sau si totodata singura piesa care beneficiaza de un videoclip.
El va participa la Cerbul de Aur cu piesa ,,Kuntent" compusa de unchiul sau (Sean Vella), textul fiind scris de tatal sau (Philip Vella).

1. Glen Vella - Kuntent (piesa cu care va participa la Cerbul de Aur 2009):



Site oficial