Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

marți, 24 februarie 2009

Videoclip: Zero - Sunny days

Astazi a aparut videoclipul piesei ,,Sunny days" a trupei Zero. Piesa este compusa de baietii de la Play & Win (Radu Boflea, Sebastian Barac si Marcel Botezan) si a ocupat locul 5 in finala Selectiei Nationale Eurovision 2009.
Videoclipul a fost filmat la Caldarusani in regia lui Dragos Buliga, iar in el isi face aparitia si Sanziana Negru.



[via]

Eurovision 2009 Fosta Republica Iugoslava a Macedoniei: Next Time - Nesto sto kje ostane

Piesa: Nešto što kje ostane
Muzica: Damjan Lazarov, Jovan Jovanov
Text: Damjan Lazarov, Jovan Jovanov
Interpret: Next Time
Limba: Macedoneana
Traducere: Ceva ce va ramane



Din ciclul ,,Haide sa ne sinucidem la Eurovision" avem anul acesta Fosta Republica Iugoslava a Macedoniei. Am stat sambata seara sa urmaresc finala Selectiei Nationale Eurovision din Fosta Republica Iugoslava a Macedoniei ca sa o vad pe Elena a noastra ca ne spusese ca a inregistrat un mesaj care va fi difuzat in acea Finala. Pe langa faptul ca nu a fost niciun mesaj am crezut ca raman fara urechi ascultand piesele de acolo, apoi pe Petr Elfimov. Mi-am mai revenit ascultand-o pe Andrea Demirovic si, in special, pe Elena Risteska (favorita mea la Eurovision 2006) care a interpretat o piesa cu trupa Regina (reprezentantii Bosniei & Herzegovina la Eurovision 2009).
Din cele 16 piese din finala mi-a placut decat Rum Dum Dum interpretata de Kaliopi & Naum, care in final a terminat pe 2, pierzand victoria la un punct. Cu acea piesa Fosta Republica Iugoslava a Macedoniei ar fi prins clar TOP 5. De ce spun asta? Pentru ca Bulgaria a ocupat locul 5 in 2007 cu o piesa aproape identica, singura diferenta e ca in loc de ,,Rum Dum Dum Dum Dum Dum Rum Dum Dum" era ,,Dara Du Dai Du Dara Dara Du Dai Hei Hei Dara Du Dai Du Dara Dara Du Dai".
Vreau totusi sa laud MRT pentru faptul ca a pus taxa pe intrarea in sala a publicului, si astfel de fiecare data cand un membru al juriului acorda 12 puncte la ,,Rum Dum Dum" era huiduit. Daca nu eram eu in camera presei la Selectia noastra, ce as mai fi injurat-o eu pe Liliana Elekes cand a dat 0 puncte Dalmei....
Acum sa spun ceva si despre piesa. Groaznic. Ar trebui sa se ia de mana cu Elfimov. E rock-ul acela monoton care-l canta VH 2 pe la noi. Si cand ma gandesc ca tara asta a fost favorita mea in 2006 si 2007, nu stiu ce-mi vine sa fac.

Semifinala in care participa: 1
Predictiile mele:
Semifinala: locurile 10-14
Finala: improbabil sa se califice; locurile 18-22
E mai buna ca piesa Romaniei? Nu

Videoclip: Crush & Alexandra Ungureanu - Cu tine in rai

In sfarsit a aparut! Asteptam de 10 luni acest videoclip.
In sfarsit trupa mea preferata l-a lansat.
Videoclipul este foarte bun. Imi place coafura Alexandrei, imi plac efectele de lumina, imi place tot. Sunt 100 % sigur ca piesa va ajunge Hit.
Regia videoclipului este semnata de Lulu Hilerin, iar in el apare si Cristina Dochianu, iubita lui Radu.
Nu mai bag multe laude si va las sa-l vedeti: