Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

sâmbătă, 21 martie 2009

Eurovision 2009 stuff

1. Videoclip: Kejsi Tola - Carry me in your dreams:

Versiunea in Engleza a piesei Albaniei suna mult mai bine decat varianta Albaneza, atat de bine incat dintr-o piesa care imi era indiferenta si eram sigur ca nu se califica, ar putea intra in TOP 10 la mine, iar la predictii o trec la posibila calificata. Pronuntia fetei lasa insa de de dorit, poate si-o imbunatateste pa in mai, dar nu cred ca va reusi sa atinga performanta Oltei Boka.
Videoclipul e simplu, intr-un peisaj de toamna, dar, din pacate nu scoate in evidenta calitatile fizice ale lui Kejsi Tola. la Eurovision nu prea conteaza aspectul fizic (ex: Marija Serifovic), dar daca exista calitati, trebuie scoase in evidenta.



2. Eurovision verion of ,,Hora din Moldova":

Nelly Ciobanu va interpreta la Moscova o piesa in Romana si Engleza. Versurile in engleza sunt scrise de Aris Kalimeris, presedintele OGAE Romania. Ce a reusit el? Sa faca dintr-o piesa care o uram sa-mi fie indiferenta. O sa-i dau un vot in finala (daca se califica), asa, doar pentru textier.



3. Videoclip: Andrea Demirovic - Just get out of my life:

Muntenegru este una din favoritele mele la eurovision 2009, dar trebuie sa recunosc ca au scos un videoclip de tot rasul, cu catuse si celula. Pana acum nu observasem cat de urata e Andrea asta.



4. Zoli Adok promite ca ne va surprinde la Moscova:

In concluzie ne putem astepta la un super show din partea Ungariei. Deocamdata Zoli a reusit o mare performanta: sa ramana reprezentantul Ungariei la Eurovision 2009, lucru nereusit de Mark Zentai si Katya Tompos.

Top 3 Romanian Top 100

1. Katy Perry - Hot n cold:



2. Nick Kamarera & Deepside Deejays - Beautiful days:



3. The Pussycat Dolls - I hate this part:



Si-a facut abonament Katy Perry la locul 1? Eu unul nu mai rezist. Pe locul 2 se afla un proiect romanesc: Nick Kamarera & Deepside Deejays, iar pe 3 se afla fetele de la The Pussycat Dolls.