Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

joi, 5 iunie 2008

Exclusiv: Catalin filmeaza duminica clipul piesei Veronica Demonica

Desi multi va asteptati ca si mine dealtfel ca urmatorul clip Catalin sa fie la piesa ,,Vrei nu vrei (esti doar a mea)" sau la ,,Run away", megastarul va filma duminica videoclipul piesei "Veronica demonica". Filmarile pentru acest videoclip vor avea loc la Chisinau, in orasul natal al cantaretului.

Regizorul clipului este Radu Corlateanu, cunoscut pentru activitatea sa in lumea teatrului. Saptamana viitoare revin cu detalii si imagini de la filmari.

Piesa mi se pare un pic ciudata, nu prea ii pune in valoare vocea lui Catalin.

Moldoveneasca pura:

,,Iti faci ce-ti placi,
Nu ti lasa-n paci"

In concluzie piesa aceasta se potrivea pentru trupa ,,Fara zahar".



Catalin - Veronica Demonica

Dima Bilan – duet cu Nelly Furtado

Dima Bilan , castigatorul Eurovision 2008 , va scoate pe piata trei albume, unul in rusa, unul in spaniola si un altul in limba engleza, informeaza oikotimes.com.

Discul cu piese in engleza va contine un duet cu Nelly Furtado si urmeaza a fi distribuit in 81 de tari, prin intermediul casei de discuri Interscope Records.

O parte dintre melodiile lui Dima Bilan vor fi produse de Timbaland , Danja, Jim Beanz si Ryan Tedder (One Republic.

Albumul in limba spaniola va include, de asemenea, un duet cu Nelly Furtado. Dima Bilan va canta impreuna cu interpreta `Say It Right`, primul lui single international - ,,Number One Fan".

Dima Bilan a castigat concursul Eurovision 2008 cu piesa `Believe`. Din spectacolul sau au facut parte violonistul Edvin Morton si patinatorul Evgheni Plusenko.

Nelly Furtado va veni vara aceasta in Romania pentru a sustine un concert in cadrul Bestfest 2008. Artista canadiana va canta la Romexpo pe data de 6 iulie, in aceeasi zi cu Manu Chao, Stereophonics, Sunrise Avenue si Roisin Murphy .

Dima Bilan - Number one fan:

Concert Julio Iglesias si Costel Busuioc la Iasi

Artistul spaniol Julio Iglesias si romanul Costel Busuioc, al carui talent a fost descoperit in urma participarii la un concurs din Spania, vor sustine un concert la Iasi pe data de 16 iulie 2008.

Spectacolul va avea loc pe Stadionul EMIL Alexandrescu, incepand cu ora 21.00.

Concertul face parte din cadrul unui proiect denumit "Arta contra drog", initiat de Centrul International Antidrog si pentru Drepturile Omului (CIADO).

Biletele vor putea fi procurate de la magazinele Diverta si Carrefour si on-line, de pe  www.bilete.ro

Exclusiv: Lily Allen, pe viitorul album Kaiser Chiefs

Producatorul Mark Ronson, care lucreaza in prezent atat la albumul Kaiser Chiefs, cat si la cel al lui Lily Allen, a avut ideea de pune vocea cantaretei pe o piesa Kaiser Chiefs, informeaza NME.

,,Saptamana trecuta m-am gandit: ,,De ce sa nu inregistreze ei o piesa impreuna?". Am stat de vorba cu fiecare din ei si au fost de acord, asa ca se va intampla", a declarat Mark Ronson .

Referitor la piesa, producatorul a declarat: ,,Noi toti credem ca va avea mare succes. In mod sigur ar face senzatie la un festival. E o piesa de vara, in ciuda vremii care e cam nasoala in momentul de fata".

Lansarea pe piata a noilor materiale discografice Kaiser Chiefs si Lily Allen este programata pentru a doua jumatate a anului 2008.

Trupa Kaiser Chiefs va veni in aceasta vara in Romania pentru a canta pe scena Bestfest.

Concertul va avea loc pe 5 iulie. In aceeasi zi vor mai canta la Bestfest - Manic Street Preachers, Nouvelle Vague, Neo, Deluka, Shangri La si The Moood.

Yves Larock lanseaza By your side

Rise up! a fost hitul verii. Ce credeti de By your side?
Videoclipul este destul de dragut si transmite un mesaj in legatura cu iconurile:




Enrique Iglesias lanseaza UEFA Package

Canteretul spaniol Enrique Iglesias va lansa o editie speciala a albumului ,,Insomniac", pe care va include si piesa ,,Can you here me", imnul oficial Euro 2008.

Discul va aparea in magazinele din Spania sub titlul UEFA Package, incepand cu data de 17 iunie, conform primerahora.com.

Materialul va contine melodia ,,Can you here me", pe care Enrique Iglesias o va canta pe 29 iunie, in cadrul ceremoniei de incheiere a Euro 2008. Cantecul va beneficia si de un videoclip, care va contine secvente din meciuri de fotbal.

Enrique Iglesias a declarat despre albumul ,,Insomniac" ca este cea mai complexa si diversificata productie din cariera sa, deoarece timp de trei ani a compus aproximativ 50 de cantece, dintre care le-a ales pe cele care au aparut pe disc.

Enrique Iglesias - Can you here me: