Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

vineri, 20 iunie 2008

Catalin - Veronica demonica











O armata de fete il apara pe Catalin Josan de Veronica Demonica


Noul videoclip al lui Catalin Josan, intitulat Veronica Demonica va fi lansat in scurt timp, anunta Universal Music. Pana atunci, insa, puteti citi in continuare povestea materialului si puteti vedea cateva imagini de la filmari.

Filmarile au avut loc la Chisinau, in Muzeul National de Etnografie, institutie ce a gazduit pentru prima oara filmarile unui videoclip.

Regizorul videoclipului, Radu Corlateanu, a ales aceasta locatie datorita cadrelor speciale pe care i le pune la dispozitie, tinand cont si de faptul ca astfel videoclipul lui Catalin devine primul videoclip romanesc filmat intr-un muzeu.

Catalin Josan joaca rolul unui ghid de muzeu ce se straduieste sa le trezeasca interesul putinelor vizitatoare plictiste ale muzeului. Si pentru a fi sigur ca le atrage atentie se decide sa le povesteasca despre Veronica Demonica, femeia ce ii viata.

Incitate de poveste, frumoasele fete se decid sa il protejeze pe acesta si devin o armata ce ii face pe plac si il apara de Veronica Demonica de-a lungul intregului videoclip.

Veronica Demonica are si ea trei mici ajutoare necuvantatoare: 3 catelusi dragalasi ce au rezistat eroic pe parcursul intregii nopti de filmari, desi au existat si cateva momente in care au... adormit in ciuda eforturilor stapanilor de a-i tine treji.

Rolul vizitatoarelor muzeului a fost jucat de dansatoarele din trupa de balet a lui Teodor, trupa ce este din ce in ce mai cunoscuta in Romania, iar Veronica Demonica a fost intruchipata de actrita Ana Tkacenko.

De-a lungul noptii oboseala si-a spus cuvantul, punand incet incet stapanire pe toti cei prezenti la filmari, mai putin pe echipa operatorului Claudiu Ciprian Popa care si-a pastrat energia pana la ultimul cadru filmat.