Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

marți, 10 februarie 2009

Eurovision 2009 Belarus: Petr Elfimov - Eyes that never lie

Desi in aceasta seara eram pregatit sa comentez piesa Albaniei, doarece imi place mai mult decat cea a Belarusului, o sa aman prezentarea ei datorita faptului ca am aflat ca varianta finala a piesei Albaniei va fi in engleza si inca nu a aparut.

Piesa: Eyes that never lie
Interpret: Petr Elfimov



Oribil! Ce e aceasta oropenie din partea Belarusului? Inteleg ca baiatul asta are voce dar la cum arata.... Si piesa? Aoleu, piesa! Groaznic! Mai groaznica decat piesa lui Jeronimas Somnorilius (asa l-am poreclit pe Jeronimas Milius - reprezentantul Lituaniei in 2008).
Baiatul are voce, dar piesa este cantata intr-o tonalitate atat de inalta incat saracul nici nu poate sa respire cand o canta si se vede asta dupa cum transpira.

Semifinala in care participa: 1
Predictiile mele:
Semifinala: locurile 15-19
Finala: nu se califica
E mai buna ca piesa Romaniei? Nu

Eurovision 2009 Slovenia: Quartissimo feat. Martina Majerle - Love symphony

Piesa: Love symphony
Muzica: Andrej Babić, Aleksandar Valenčić
Text: Andrej Babić
Interpret: Quartissimo feat. Martina Majerle
Limba: Engleza
Traducere: Simfonia dragostei



Slovenia trimite o piesa destul de ciudata la Eurovision cu un intro de ~ 1:20 de instrumental. Piesa are foarte putina voce, bazandu-se foarte mult pe instrumental. Aduce un pic cu fetele noastre de la Amadeus, doar ca au putin aport vocal.

Semifinala in care participa: 2
Predictiile mele:
Semifinala: locurile 5-9
Finala: calificata 100%; locurile 12-16
E mai buna ca piesa Romaniei? Nu

Videoclip: Andreea Balan - Super woman

In sfarsit a aparut videoclipul Andreei Balan la piesa ,,Super woman". Ce pot sa spun? La inceput ea pare fitoasa si Petrisor un smecheras de cartier, apoi se saruta. Dupa sarut actiunea este aceasi cu cea din videoclipul piesei Baby get up and dance. Oare MiniMo sa fie asa de lipsit de inspiratie?

Inca un scandal in Ungaria

Dupa ce va spuneam acum cateva zile ca Katya Tompos va reprezenta Ungaria la Eurovision 2009, ea s-a retras pentru a nu-si anula contractele cu Teatrul din Ungaria.
Aceasta retragere vine dupa ce si Mark Zentai a refuzat biletul spre Moscova pentru ca piesa sa fusese difuzata inainte de 1 octombrie 2008, iar locul sau a fost luat de Katya Tompos.
Acum eu gasesc doua explicatii pentru aceste scandaluri:
1. Cum la noi a fost scandal in ultimii ani si anul acesta a fost liniste, probabil scandalul de la noi a fost dus de vant in vecini.
2. Ungurii sunt invidiosi pe faptul ca Romania este renumita pentru scandalurile de la Eurovision din fiecare an si vor sa ne ia locul.