Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

luni, 20 octombrie 2008

Top 3 Romanian TOP 100

De acum inainte in fiecare sambata voi publica primele 3 locuri din RT 100.

1. Blaxy Girls - If you feel my love:



2. Morandi feat. Helene - Save me:



3. David Deejay feat. Dony - Sexy thing:



Dupa o lunga perioada primele trei locuri din RT 100 sunt ocupate in exclusivitate de piese romanesti, cea ce dovedeste ca muzica romaneasca este in crestere.
Pe primul loc sunt constantencele de la Blaxy Girls care rup topurile cu primul single, insa care n-au avut sansa sa reprezinte Romania la Cerbul de Aur din cauza juriului invechit al TVR. Fetele s-au clasat pe locul 2 in preferintele publicului in semifinala in care au participat. Pe primul loc sa-u clasat meritat Tony Poptamas feat. Desperado & Alexandra Ungureanu. Juriul a acordat fetelor doar DOUA puncte bagandu-l pe Krivach in finala care a si castigat trofeul. Bineinteles ca nu putea doamna Dida Dragan sa bage in finala o piesa compusa de Costi Ionita.
Pe locul 2 se afla Morandi & Helene. Muzica romaneasca se pare ca s-a impartit in doua categorii: Morandi si restul, asa ca n-o sa vorbesc prea mult despre ei. Insa cine este Helene? Elena Morosanu pe numele adevarat, s-a nascut in 1991 in Onesti, un oras care a dat deja doua voci extraordinarre: Alexandra Ungureanu (preferata mea) si Loredana. Are si o piesa solo: Get high.
Pe locul 3 se afla Hitul verii care s-a incheiat. Piesa lui David Deejay nu zici ca este o piesa romaneasca. Se pliaza foarte bine vocea lui Dony pe piesa. Sper sa mai aud de cei doi. Sa nu fie aceasta prima si ultima piesa.