Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

marți, 3 iunie 2008

Keo canta in deschidere la Sugababes

Keo a fost ales pentru a deschide concertul pe care trupa britanica Sugababes il va sustine la Bucuresti.

El a fost selectionat de managerul fetelor dintr-o lista diversificata de artisti ce au fost propusi pentru un recital inaintea spectacolului pregatit de Keisha, Heidi si Amelle, conform ziarului Compact.

"Inca de la debutul ei, trupa Sugababes mi s-a parut una foarte interesanta. Este o mare onoare sa impart aceeasi scena cu celebra formatie britanica", a declarat Keo.

Formatia Sugababes va concerta la Bucuresti pe 3 iunie. Spectacolul va vea loc la Complexul Sportiv Iolanda Balas-Soter situat langa Stadionul Arcul de Triumf, in cadrul unei petreceri organizate de Orange.

E.O.S. (Evolution of Sound) - nou proiect al lui Sorin de la Crush

Dupa ce Radu de la Crush a obtinut locul doi in cadrul competitiei ,,Heineken Music Thirst", cu noul sau proiect Konstantin and The Angel , aflam ca si colegul sau de trupa a pus la cale un nou proiect.

Sorin Seniuc este producatorul E.O.S. (Evolution of Sound), un duo electro, alcatuit din Japhet Niven si Mayer, informeaza ziarul Clujeanul.

E.O.S a scos deja pe piata un prim single, ,,I fell high", pe care il puteti asculta aici, si al carui videoclip va aparea in scurt timp la tv.

Melodia se afla in prezent pe locul 51 in RT 100.

Dupa ce si-a facut intrarea pe piata muzicala cu ,,I fell high", E.O.S. lucreaza acum la primul album. Materialul va cuprinde 10 piese, intre care si o colaborare cu Luiza Zan.

Inainte de a face parte din proiectul E.O.S., Japhet Niven a colaborat cu Sistem si Unu si a lucrat ca backing vocals pentru Paula Seling, dar si pentru Arsenium la Eurovision 2006 in Atena.



E.O.S- i feel high