Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

marți, 21 octombrie 2008

Giulia in locul lui Lili Sandu

Dupa accidentarea lui Lili Sandu la antrenamentele Dansez pentru tine, locul acesteia a fost temporar luat de Laura Cosoi.
Azi, in sfarsit producatorul i-a gasit o inlocuitoare permanenta. Aceasta este Giulia, cea care impreuna cu Marius Nedelcu se afla pe primul loc in topurile din Polonia cu piesa Rain.
Giulia a declarat ca va face tot ce-i sta in putinta pentru a indeplini visul lui Andrei.

Se apropieeee!

Va spuneam acum cateva luni despre noul single Crush & Alexandra Ungureanu: Cu tine in rai.
Se pare ca clipul va fi filmat in curand la o varianta noua a piesei informeaza forumul oficial al trupei. Aceasta o puteti asculta pe pagina oficiala My Space a trupei. Astept pareri despre varianta noua.

Wassabi - Ochii mei vor plange ploi

Au pierdut in ultima zi de vot premiul pentru GIRLS BEST HIT la Romanian Top Hits 2008, clipul piesei Hello Lonely Girl este difuzat in Heavy Rotation pe posturile muzicale. Vorbesc de fetele de la Wassabi care deja au ales urmatorul single, desi actualul este in continua urcare in topuri.
Noua piesa ,,Ochii mei vor plange ploi" se duce usor spre balada apoi izbucneste devenind dansabila. Piesa face parte de pe albumul inca nelansat: ,,Su'shi tare".
Albumul contine si doua piese cu nume de tari: India si Paraguay.
De asemenea fetele vor lansa o televiziune on-line care se va numi Wassabi TV.
Va las piesa mai jos si sunt curios sa aud ce parere aveti. Eu deja am devenit fan Wassabi, aceasta trupa fiind pe locul 2 in preferintele mele dupa Crush & Alexandra Ungureanu.



Wassabi - Ochii mei vor plange ploi