Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

joi, 19 iunie 2008

TOP 30 difuzari Kiss FM & Kiss TV saptamana trecuta

1. DJ Project feat. Giulia - Prima noapte
2. Rihanna & Maroon 5 - If I never see your face again
3. Tokio Hotel - Don't jump
4. RBD - Empezar desde cero
5. Ne-Yo & Rihanna - Hate that I love you
6. Enrique Iglesias - Push
7. Dima Bilan - Believe
8. Chicanos - Nuestro amor
9. Ani Lorak - Shady lady
10.Biondo - Shine
11.Pussycat Dolls - When I grow up
12.Britney Spears - Break the ice
13.DJ Rynno & Sylvia - Fantasy of love
14.Anka - Cineva
15.Studio One - Ell te iubeste
16.Smiley - Preocupat cu gura ta
17.Kalomira - Secret combination
18.Marius Nedelcu feat. Giulia - Rain
19.Crush & Alexandra Ungureanu - Cu tine in rai
20.Usher - Love In This Club
21.Anda Adam - Punani (Move your body)
22.Keo - Ploua cu lacrimi
23.Andra - Un lucru sa-mi dai
24.Ruslana feat. T-Pain - Moon of dreams
25.Jessica Simpson - Come on over 3
26.Andreea Balan - Baby get up and dance
27.MR. & MS. - Love Is Not A Reason To Cry
28.Hi-Q - Asa-s prietenii
29.Mariah Carey - Bye Bye
30.Duffy - Mercy

Facand o mica comparatie cu acelasi top, insa, anul trecut in aceasta perioada observam ceva: primele doua locuri sunt ocupate de aceleasi nume, doar piesa difera. Anul trecut primele doua locuri erau ocupate de ,,DJ Project - Doua anotimpuri" si ,,Rihanna feat. Jay-Z - Umbrella". Observam astfel ca orice piesa ar avea DJ Project tot ar fi sus. ,,Prima noapte" mi se pare o piesa mult prea trista pentru acest anotimp, dar.... Fanii Tokyo Hotel si fanii RBD isi fac treaba si isi tin favoritii sus. Apoi o avem din nou pe Rihanna, de aceasta data cu iubitul ei ,,Ne-Yo". Enrique Iglesias ocupa si el un loc decent in acest top, ca si anul trecut cu ,,Do you know? (The ping-pong song)". Acum se vede ca interesul romanilor pentru Eurovision a crescut, piesa Rusiei (castigatoarea concursului) se afla pe 7, iar locul 2 (piesa Ucrainei)se afla pe locul 9. Biondo se afla pe 10, cea ce mi se pare ciudat, eu nu vad nimic in piesa asta, dar....Noul single Pussycat Dolls a ajuns aproape de TOP 10, la fel ca si noul single DJ Rynno & Sylvia. Una din piesele mele favorite ,,Anka - Cineva" se afla pe 14, urmata de vecinii de peste Prut (Studio One) si de banala piesa a lui Smiley, si de piesa care a ocupat locul 3 la ESC 2008 (Kalomoira - Secret combination). Primul single Marius Nedelcu e vecin de clasament cu favorita mea ,,Crush & Alexandra Ungureanu - Cu tine in rai". O alta piesa care imi place foarte mult (Keo - Ploua cu lacrimi) se afla intre Anda Adam si Andra. Si din nou apare o piesa legata de Eurovision, single-ul Ruslanei (castigatoarea ESC 2004) se afla in urcare. Piesa Andreei Balan se afla in coborare, in schimb, avem o surpriza, desi toti se asteptau ca Arsenium si Crazy Loop sa aiba mai mult succes decat Radu, iata ca proiectul Mr & Ms se afla in fata lor in clasament. Locul 30 este ocupat de piesa ,,Mercy" care a fost si a trecut.

Sa-l ajutam pe connect-r sa-si aleaga noul single

connect-r s-a decis asupra numelui primului sau album solo. Acesta va purta titlul ,,Daca dragostea dispare", ca si primul single de promovare, asa ca sa stie toata lumea ca piesa e a lui si sa nu mai existe confuzii, dupa cum a declarat cantaretul in emisiunea Happy Hour.

Si daca problema numelui discului e rezolvata, connect-r se confrunta acum cu o alta. Nu se poate hotari in privinta noului single.

Nu-ti pierde dragostea (feat. Phelipe) sau Fata de la tara?

El a declarat ca desi se decisese asupra primei piese, succesul de care s-a bucurat cea de-a doua l-a facut sa devina nehotarat.

Voi ce-l sfatuiti sa aleaga?

Pentru a avea o parere obiectiva, puteti urmari mai Jos doua inregistrari din cadrul emisiunii Happy Hour, in care Connect R interpreteaza atat piesa ,,Nu-ti pierde dragostea", cat si ,,Fata de la tara".

Mie imi place mai mult ,,Nu-ti pierde dragostea".

Mai jos va pun cele doua piese:



connect-r feat. Phelipe - Nu-ti pierde dragostea





connect-r - Fata de la tara


Pentru a va spune parerea ii puteti trimite un e-mail lui connect-r la adresa stefan.mihalache@netstairs.ro