Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

joi, 26 noiembrie 2009

Belgia a decis: Tom Dice la Oslo



Iata ca si Belgia si-a ales reprezentantul la Eurovision 2010. Acesta este tanarul castigator al Belgian Idol. Tom Dice are doar 20 de ani si pana acum nicio melodie proprie. Dupa cover-urile cantate pana acum se pare ca Belgia va trimite o balada la Oslo.

1. Tom Dice - Bleeding love:

2 comentarii:

  1. Din punctul tau de vedere mai are viitor Eurovisionul? Parerea mea e ca treptat, incepe sa piara interesul pentru acest concurs. Anul acesta va fi al doilea consecutiv in care va scadea numarul de tari participante. Si tare imi e teama, ca daca unele tari care nu au mai reusit o calificare in finala de ceva ani buni, vor da gres si acum, vor lua in calcul retragerea definitiva. Pana si faptul ca la Eurovison Junior au ajuns sa participe doar 13 tari dupa ce o data erau 18, arata ca treptat lumea se satura de acest format in care rezultatul este influentat decisiv de votul publicului care apreciaza mai degraba relatiile de prietenie intre tari decat performanta de pe scena. Faptul pentru care inca mai exista Eurovisionul este acela ca inca produce audiente mari, implicit bani pentru televiziunile care difuzeaza concursul. Dar nu trebuie uitat ca interesul se mentine viu intr-o tara atat timp cat are si rezultate. Imposibil sa nu fii scazut interesul publicului pentru concurs in tari ca Olanda, Belgia sau Elvetia. Daca ne uitam anul acesta s-au retras Cehia si Muntenegru, natiuni care nu ajunsesera niciodata in finala si Ungaria care a esuat in ultimele 2 tentative de a intra in ultimul act.

    RăspundețiȘtergere
  2. Concursul acesta are viitor. Ungaria si Muntenegru s-au retras din lipsa de fonduri nu din cauza rezultatelor. Olanda si Belgia dau rateuri pentru ca au o piata muzicala excelenta dar prefera sa trimita anonimi. Oare cand se va intampla ca Armin van Buuren, DJ Tiesto, Eva Simons sau Kim Liam sa reprezinte Olanda la Eurovision? Cand se va intampla ca Sylver, Lasgo, Milk Inc sau Anna Grace sa reprezinte Belgia? Niciodata! Din moment ce Belgia le-a avut la indemana si pe Hadise si pe Katerine, dar a preferat sa le paseze Turciei si Greciei. Hadise a ocupat locul 4 anul acesta pentru Turcia, iar Katerine pun pariu ca va termina in Top 5 anul viitor pentru Grecia.

    RăspundețiȘtergere