Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

duminică, 22 martie 2009

Videoclip: Svetlana Loboda - Be my Valentine

Videoclipul piesei Ucrainei este cel mai scump de la Eurovision 2009, insa nu stiu exact cat a costat. Nu cred, totusi, ca a depasit-o pe Lili Sandu, cu cei 70000 de euro pentru videoclipul piesei Jump.
In rest ce pot sa zic, multe dulciuri pe acolo, multa ciocolata, parca ar fi o cofetarie. pe mine nu ma pacaleste si consider in continuare ca e o piesa slaba, chiar mai slaba decat ,,Dancing Lasha Tumbai" (Ucraina 2007).

3 comentarii:

  1. Si totusi cum au ales ucrainienii piesa asta? Svetlana Loboda e una dintre cele mai cunoscute artiste din Ucraina? A pozat in ceva pictoriale recent? Au fost cumparate notele juriului? E criza economica si au zis ucrainienii sa se asigure ca nu pica in situatia delicata de a organiza din nou Eurovisionul la Kiev sau care a fost secretul succesului acestei melodii?
    Dupa vreun minut si jumatate deja am dat pe mute volumul si doar am urmarit imaginile. Clipul e unul bun fata de ce vezi la alte participante la Eurovision de anul acesta, in schimb impresia placuta lasata de imagini e anulata de sunet. Si din pacate nici nu stiu ce s-ar mai putea schimba la Moscova pe scena. Nu e vorba de falsat sau de orice altceva ce tine de voce, pur si simplu compozitia e oribila.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai daca Lasha Tumbay a fost o piesa slaba, macar sa iasa si Romania pe locul 2 la Eurovision.
    Piesa asta mie chiar imi place. In semi finala o sa prinda top 3 (Rusia, Azerbaijan, Letonia, Lituania, Estonia, Moldova). In finala o sa-si ia un mega jet de la jurii.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ Paul: Cred ca nu au avut bani sa-l sustina la anul la Kiev, cum ai spus tu, iar dupa ce au vazut tragerea si-au dat seama ca sunt calificati din oficiu in finala.

    @ Fomilae: Total de acord

    RăspundețiȘtergere