Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

marți, 3 martie 2009

Eurovision 2009 Azerbaidjan: AySel feat. Arash - Always

Piesa: Always
Muzica: Arash
Text: Arash
Interpret: AySel feat. Arash
Limba: Engleza
Traducere: Totdeauna



Extraordinar! Bravo Azerbaidjan! O piesa foarte buna, multi spun ca e manea. Sa va lamuresc eu pe toti. Maneaua este vazuta prost doar in Romania, si avem si motive. In orient maneaua este vazuta foarte bine, insa asta este o alta discutie. Piesa asta nu e manea, deoarece conform DEX o piesa ca sa fie manea trebuie sa indeplineasca doua conditii: sa fie orientala (conditie indeplinita) si taraganata(conditie neindeplinita).
Mie imi place foarte mult. E stilul cu care ne-a obisnuit Arash, acel stil inconfundabil pe care-l recunosti oricand. A devenit favorita mea numarul 2, dupa Grecia. Daca anul trecut Azerbaidjanul a trimis piesa diamant, anul acesta trimite briliantul.

Semifinala in care participa: 2
Predictiile mele:
Semifinala: locurile 1-4
Finala: calificata 100 %; locurile 1-4; posibila castigatoare
E mai buna ca piesa Romaniei? Da

10 comentarii:

  1. Ce sanse are sa termine pe locul 1? (Am vazut ca mai zici de inca 5-6 piese ca au sanse sa castige) Parca sustineai ca in proportie de 99% laurii ii vor reveni lui Sakis. Deci 0,16% sanse de reusita pt fiecare din celelalte piese care au potential de a se clasa in 1-4? :))

    RăspundețiȘtergere
  2. @ KOCOBO ЈЕ СРБИЈА: aia cu 99 % pentru Sakis o spuneam atunci, cand nu aparusera piesele astea, acum s-a mai schimbat situatia.

    RăspundețiȘtergere
  3. La noi chiar e 0 bugetul de promovare a piesei?! Pana si amaratii din Azerbaijan tot au gasit fonduri cat sa onoreze invitatia de a canta piesa participanta la Eurovision in finala rusilor. Si cica mai suntem si statul cu cea mai mare crestere economica in 2009... deci e vorba de zgarcenie. In Germania Elena se duce pe banii MTului, nu ai TVRului. Ca tot vorbeam de Azerbaijan, draguta piesa lor. A urmat imediat dupa cateva piese participante in selectia Rusiei. Pana atunci nu ma uitam la ce se transmitea, doar ascultam. Cand am auzit melodia azera am preferat sa si privesc prestatia scenica intrucat intr-adevar cantecul suna mult mai bine decat ce fusese inainte, era pacat sa nu vad si imagini.

    RăspundețiȘtergere
  4. merita sa castige melodia ata ..e prea tare..

    RăspundețiȘtergere
  5. e buna dar parca tot a Norvegiei e mai buna

    RăspundețiȘtergere
  6. ...cea mai tare melodie..merita sa castige...oriqm va ramane hit....a norvegiei e cea mai nasola melodie posibila

    RăspundețiȘtergere
  7. daca canta melodia toata cum a inceput asa suparat era super

    RăspundețiȘtergere
  8. e bestiala melodia...merita sa castige...:((..always on my mind

    RăspundețiȘtergere
  9. cine a spus ca Azerbaidjanul este amarat? dumneata te-ai documentat macar inainte de a scrie acele fraze? trezeste-te romane, si scapa de boala de a vedea pe toti dinjur ca niste amarati..;D

    RăspundețiȘtergere
  10. imi place foarte mult melodia si de ea la fel

    RăspundețiȘtergere