Lucian-Crusher sustine artistii romani in lupta cu pirateria

duminică, 22 februarie 2009

Eurovision 2009 Irlanda: Sinead Mulvey & Black Daisy - Et cetera

Piesa: Et cetera
Muzica: Niall Mooney, Jonas Gladnikoff, Daniele Moretti, Christina Schilling
Text: Niall Mooney, Jonas Gladnikoff, Daniele Moretti, Christina Schilling
Interpret: Sinéad Mulvey & Black Daisy
Limba: Engleza
Traducere: Etcetera



Irlanda trimite anul acesta la Eurovision o piesa rock, mult mai buna decat piesa Curcanului de anul trecut. Stilul este o combinatie intre Vanilla Ninja si Blaxy Girls, insa atat estoniencele cat si romancele sunt mai bune decat irlandezele astea. Daca mergeam noi cu Blaxy Girls, irlandezele astea nu mai aveau nicio sansa la TOP 10.
Mie piesa mi se pare monotona, dar cred ca va avea ceva succes.

Semifinala in care participa: 2
Predictiile mele:
Semifinala: locurile 4-8
Finala: calificata 100 %; locurile 8-12
E mai buna ca piesa Romaniei? Nu

2 comentarii:

  1. Am vazut care erau preferintele tale la Selectia Nationala. In schimb daca ai privi obiectiv, care crezi ca era piesa cu cele mai mari sanse de a o ocupa un loc cat mai bun?
    "Daca mergeam noi cu Blaxy Girls, irlandezele astea nu mai aveau nicio sansa la TOP 10." sugerezi ca daca am fi vrut o clasare pe primele pozitii trebuia sa fii trimis pe altcineva? Din cate vad in sondaje cu "The Balkan Girls" nu stam bine deloc, mare lucru daca ajungem in finala.

    RăspundețiȘtergere
  2. Pai privind obiectiv, cred ca cea mai buna piesa din Selectia Nationala a fost ,,Stop" (TOP 5 sigur), apoi ,,Love was never her friend" care era mai buna decat piesele Islandei, Poloniei si Maltei la un loc si consider ca e mai buna chiar si decat piesa lui Jade. Ar urma ,,Sunny days" care avea acel sound elaborat, occidental.... Si as mai adauga si ,,Don't leave" daca mai scapa un pic Alin de emotii, deocamdata doar Norvegia a ales o balada cantata de un baiat, insa consider ca ,,Don't leave" e mai buna ca ,,Fairytale" aia, sau cum ii spune.
    Am vrut sa zic doar ca daca mergeam cu Blaxy, toate voturile care vor merge acum spre irlandeze ar fi mers spre noi, si as fi dat aceasi predictie pentru Blaxy care am dat-o acum pentru fetele astea.
    ,,The balkan girls" nu este bine vazuta pentru ca, culmea, tocmai aici s-a gasit sa fie o piesa in genul ei, care sa fie mai buna si ma refer la ,,Dum Tek Tek".
    Prindem finala 100 % pentru ca suntem Romania si putem sa ne ducem si sa nu scoatem niciun cuvant pe scena si tot intram in finala :)) :)).

    RăspundețiȘtergere